Simulator Real cu Motocicleta

📅21.02.2020, jucat de: 1252 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator Real cu Motocicleta?

O sa apucati astazi sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de toti prietenii vostri, iar voi o sa gasiti jocul Simulator Real cu Motocicleta, un joc de baieti 3D in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune conducand o gramada de motociclete 3D de diferite tipuri.

Ca si in orice alt joc Simulator 3D, voi dragi prieteni o sa vedeti cum astazi, o sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ne ajutati sa invatam impreuna sa conducem diferite tipuri de motociclete 3D, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, astfel o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa deveniti adevarati piloti de curse cu motociclete 3D sau chiar si cascadorii cu motociclete.

In acest joc Simulator de baieti, o sa vedeti ca am adus diferite tipuri de motociclete, pe care insa nu le avem deschise toate chiar de la inceput. Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa conduceti o motocicleta 3D motocross pentru prima oara prin intregul simulator.

O sa aveti o gramada de rampe pe care puteti face cascadorii folosind motociclet motocross, iar cu fiecare viteza maxima atinsa si cu fiecare drift sau cascadorie, o sa acumulati puncte si bani, ceea ce o sa va ajute pe viitor sa deschidei si sa cumparati multe alte motociclete 3D din acest joc simulator.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc 3D de baieti si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu motociclete pentru copii vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Simulator Real cu Motocicleta

Cum se joaca Simulator Real cu Motocicleta?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.