Prinese Micute Competitia Fashion

📅18.02.2020, jucat de: 702 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Prinese Micute Competitia Fashion?

Printese Mici Competitia Fashion este cel mai nou joc online pentru fete pe care dragi prieteni il puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde mereu va puteti intalni alaturi de personajele voastre preferate, iar astazi o sa vedeti ca Moana, Elsa, Anna si Rapunzel vin pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare de imbracat.

Astazi, o sa vedeti ca fiecare dintre aceste printese Disney sunt doar bebelusi, insa participa pentru prima oara intr-o competitie fashion intre ele, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe Moana, Anna, Rapunzel si Elsa sa fie gata pentru aceasta competitie si sa incerce chiar si sa o castige, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum puteti sa creati cele mai moderne si cele mai dragute vestimentatii.

Fiecare din aceste printese bebelus vor dori sa castige aceasta competitie, astfel ca dragi copii o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe fiecare dintre ele sa arate cat mai bine pe scena. Folosind mouse-ul, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati pentru Elsa, Anna, Moana si Rapunzel o gramada de machiaje dragute, accesorii, vestimentatii dar si coafuri pentru fete bebelus.

Chiar daca este o competitie fashion, o sa vedeti ca printesele Disney isi doresc sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa folositi mouse, sa fiti creativi si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa castigati aceasta competitie fashion alaturi de printesa voastra preferata.

Trebuie pentru fiecare printesa sa cautat culori speciale pentru intreaga vestimentatie, astfel incat printesele sa fie asortate. Trebuie sa le gasiti rochite de bebelus care sa se potriveasca cu noi accesorii, pantofi, papuci sau mocasini pentru fete, iar voi o sa vedeti ca Moana, Rapunzel si surorile Frozen vor reveni aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri Disney. Distractie placuta!

 

Prinese Micute Competitia Fashion

Cum se joaca Prinese Micute Competitia Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.