ER Soccer

📅18.02.2020, jucat de: 3077 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul ER Soccer?

Jocul ER Soccer de pe ajocuri.ro vine astazi dragi prieteni aici pentru voi, deoarece sunteti foarte buni doctori in fiecare provocare cu accidentari si cu tratamente, iar astazi o sa vedeti ca un sportiv de performanta s-a accidentat la antrenament, insa se apropie Cupa Mondiala, unde acesta vrea sa joace alaturi de coechipierii sai.

Voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe acest fotbalist sa se simta cat mai bine intr-un timp cat mai scurt, sa folositi toate ustensilele, toate medicamentele si chiar sa creati diferite tratamente pe care jucatorul de fotbal sa le foloseasca, astfel incat ranile si fracturile sale sa se repare cat mai repede.

Trebuie sa fiti cei mai buni doctori si cei mai rapizi astfel incat fotbalistul sa fie sanatos pentru Cupa Mondiala, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa deveniti doctori de sport din ce in ce mai priceputi. Folositi mouse-ul pentru a selecta obiectele de care aveti nevoie. O sa vedeti ca fotbalistul este murdar dupa antrenament, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa il spalati inainte sa incepeti sa ii dati medicamente si sa ii faceti diferite tratamente.

O sa vedeti ca fotbalistul va avea o gramada de zgarieturi si rupturi ale pielii, pe care trebuie sa le curatati cu mare atentie si pe care trebuie sa le tratati cu pansamente si cu substante de curatat, astfel incat fotbalistul sa nu faca nici o infectie de la mizerie si microbi.

Odata ce terminati cu zgarieturile, o sa vedeti ca pacientul vostru are o umflatura pe cap, deoarece a suferit o lovitura puternica pe frunte. Voi trebuie sa ii dati jucatorului de fotbal o gramada de medicamente dar si sa il ungeti cu crema pentru a fi siguri ca umflatura va trece si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 cu doctori vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte cazuri interesante. Distractie placuta!

 

ER Soccer

Cum se joaca ER Soccer?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.