Printese Pregatiri de Valenties

📅16.02.2020, jucat de: 570 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Pregatiri de Valenties?

Suntem siguri ca voi dragi prieteni o sa va distrati de minune alaturi de printesele voastre preferate, deoarece astazi am adus pentru voi un nou joc online de fete, in care o sa intalniti alaturi de doua surori pe care suntem siguri ca le cunoasteti.

Astazi, o sa vedeti ca Elsa si Anna vin aici pe site-ul nostru alaturi de jocul Printesa Pregatiri de Valentines, un joc de fete in care dragi copii o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe cele doua printese Disney alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne provocari online.

In acest joc online, voi dragi copii o sa vedeti cum Elsa si Anna sunt personajele principale, iar ele isi doresc sa fie doua printese dragute de Valentines Day. Ambele printese din acest joc vor dori sa poarte unele dintre cele mai dragute haine, machiaje dar si accesorii.

Chiar daca nu este usor deloc, trebuie sa vedeti cum ambele printese Disney o sa poarte haine de Valentines Day dar si cum poate sa aiba machiaje de Valentines Day precum si noi accesorii.

Elsa si Anna vin impreuna in aceasta provocare pentru fete, iar voi o sa vedeti ca Jack Frost si Kristoff isi doresc sa fie frumosi impreuna si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca cele doua printese Disney isi doresc sa fie moderne. Trebuie sa gasiti pulovere cu inimioare, rochii rosii cu inimioare dar si accesorii dintre cele mai dragute. Distractie placuta!

 

Printese Pregatiri de Valenties

Cum se joaca Printese Pregatiri de Valenties?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.