Ellie Tratament de Spate

📅28.02.2020, jucat de: 841 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ellie Tratament de Spate?

O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde Ellie, una dintre cele mai dragute fete Barbie de pe site-ul nostru, care astazi a adus pentru voi jocul Ellie Tratament la Spate, un joc pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa o ajutati pe Ellie sa se simta cat mai bine la spa.

Buna voastra prietena vine aici pe site-ul nostru deoarece o sa vedeti ca are probleme la spate, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, folosind toate produsele si toate ustensilele spa pe care le aveti puse la dispozitie, o sa reusiti sa faceti un tratament potrivit. In acest joc pentru fete pe care voi il puteti juca si pe telefon si pe tableta, o sa vedeti ca Ellie are probleme la spate, unde pielea sa s-a stricat foarte tare si are unele infectii.

Principalul vostru tel in acest joc de fete este sa o ajutati pe Ellie sa scape de aceste probleme, insa dupa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii spalati spatele de toate infectiile si micile pungi cu puroi. Pentru asta insa, am pregatit un tratament de spate foarte bune, deoarece dragi copii o sa vedeti cum Ellie va avea nevoie de creme si chiar medicamente pe care sa le puna pe spate sa se simta din ce in ce mai bine.

Trebuie sa va folositi mouse-ul si sa incepeti sa o ajutati pe Ellie in salonul vostru spa. Voi trebuie sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa reusiti sa incepeti sa luati toate micutele bubite de pe spatele lui Ellie folosind o penseta speciala. O sa aveti diferite creme cu lamaie, cu flori de lavanda sau de liliac, ceea ca va face crema voastra sa aiba o culoare mov.

Folosind pensule speciale, va trebui sa ii umpleti spatele lui Ellie cu aceasta crema, iar voi o sa vedeti ca spatele sau va arata mai bine dupa ce terminati intregul tratament. O sa vedeti cum Ellie va trebui sa fie spalata pe spate si sa vedeti cum puteti sa o ajutati sa fie din nou cu un spate frumos si curat. Trebuie sa va folositi mouse-ul sa o spalati pe spate de crema si de acest tratament anti cosuri, astfel Ellie si alte personaje Barbie vor reveni aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri de fete. Distractie placuta!

 

Ellie Tratament de Spate

Cum se joaca Ellie Tratament de Spate?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.