Sirena Aventura pe Mare

📅14.02.2020, jucat de: 830 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sirena Aventura pe Mare?

Jocul Sirena Aventura pe Mare apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii sa va distrati alaturi de una dintre cele mai dragute fete sirene de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca acest joc online pentru fete, o sa va aduca in fata unei noi provocari in care o sa aveti diferite nivele cu spitale, de facut curatenie, de ingrijit, de imbracat si de machiat alaturi de aceasta printesa.

Trebuie sa fiti foarte atenti in acest joc pentru copii, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in acest joc, vor fi diferite nivele cu mici aventuri pe mare, in care sirena cu parul roz va avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, sa fie sanatoasa si sa reuseasca sa aiba o casa pe mare curata si frumoasa. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum puteti sa folositi mouse-ul si sa ajutati aceasta sirena sa termine jocul Sirena Aventura pe Mare.

Fiecare nivel va avea o iconita in acest joc online, iar voi trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a va selecta nivelul dorit. O sa vedeti ca in aceasa mica aventura pe mare, trebuie sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa intrati in spitalul subacvatic si sa folositi toate stelele de mare, scoicile dar si melcii pe post de medicamente si ustensile medicale.

Trebuie sa treceti dupa in diferite alte modele, unde o sa imbracati sirena din apa cu unele dintre cele mai dragute modele de cozi, culori dar si accesorii de sirena aici pe site-ul nostru. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti chiar si in nivelele de spalat si de ingrijit dar si in nivelul de facut curatenie, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti noi jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!
 

Sirena Aventura pe Mare

Cum se joaca Sirena Aventura pe Mare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.