Trial cu Tractoare

📅13.02.2020, jucat de: 2238 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Trial cu Tractoare?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe ajocuri.ro, unde incercam mereu sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit jocul Trial cu Tractoare, un joc de baieti in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp o sa deveniti cei mai buni soferi de tractoare.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece o sa vedeti ca o sa fiti singuri la o ferma, iar voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa conduceti cat mai bine fiecare tractor din acest joc online.

Pentru asta, trebuie sa va folositi toate tastele SAGETI pentru a accelera, frana si pentru a face curbe la stanga si la dreapta pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa munciti tot pamantul de la ferma. Trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa nu faceti nici un accident cat timp conduceti tractorul prin ferma.

O sa vedeti ca sunt diferite nivele in acest joc online, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti pana la finalul nivelului in cel mai scurt timp. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti la linia de finish inainte ca timpul vostru sa expire. Trebuie sa ajungeti cat mai repede si sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa treceti peste toate obstacolele din fiecare traseu.

Toate tractoarele din acest joc online sunt diferite, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe si o sa vedeti cat de dificile sunt aceste trasee, in care trebuie sa mergeti peste munti dar si peste pietre foarte mari.

Cu fiecare nivel pe care il castigati, o sa fiti cu un pas mai aproape de a fi cei mai buni fermieri si o sa vedeti cum puteti sa conduceti din ce in ce mai multe alte tractoare aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Trial cu Tractoare

Cum se joaca Trial cu Tractoare?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.