Cascadorii Reale Drift cu Masini 3D

📅11.02.2020, jucat de: 6020 ori, voturi: 57

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cascadorii Reale Drift cu Masini 3D?

Cele mai noi jocuri 2020 cu Masini 3D pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam mereu sa va surprindem alaturi de cele mai noi provocari. Astazi, o sa aducem jocul Cascadorii Reale Drift cu Masini 3D, un joc extrem de interesant in care o sa conduceti cele mai rapide masini din lume.

Odata ce intrati in acest joc online 3D, voi dragi prieteni o sa vedeti cum o sa gasii prima masina pe care o avem deschisa pentru voi. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii in acest joc de baieti, pentru prima oara intr-un astfel de joc Simulator 3D de condus masini, am adus pentru toti baietii pasionati de viteza o masina Lamborghini de politie, pe care o sa o puteti conduce gratuit chiar aici pe site-ul nostru.

Voi dragi prieteni o sa vedeti cum in acest joc 3D de baieti trebuie sa va folositi de tastele SAGETI pentru a va tine sub control masina Lamborghini de curse. Aceasta masina 3D este una cu totul si cu totul speciala, pe langa fiind un Lamborghini, voi dragi prieteni o sa vedeti ca aceste masini vor fi speciale de politie, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa o conduceti cat mai bine prin orasul aglomerat.

Pe langa acest Lambogrhini, voi dragi copii o sa vedeti ca o sa avem in garajul 3D o gramada de alte masini spectaculoase, la fel de Politie pe care voi le puteti deschide si le puteti conduce in acest oras. Un Ferrari la Ferrari, un Dodge Challenge, un Hummer, un Lotus Eclise, un BMW Z1 sau un JEEP sunt masinile 3D de politie pe care le puteti deschide in acest joc si pe care le puteti conduce la fel ca pe Lamborghini.

Pentru a avea insa acces la aceste masini in plus, folosind masina Lamborghini 3D trebuie sa ajungeti sa aveti cat mai multi bani. Trebuie sa conduceti cat mai rapid si sa fiti siguri ca in fiecare nivel, atat cat masina voastra va avea benzina, o sa reusiti sa sariti in aer si sa faceti o gramada de cascadorii, lucru care o sa va aduca bani pe care ii puteti folosi sa cumparti si alte masini pe care sa le alegeti pentru viitoarele cascadorii. Distractie placuta!

 

Cascadorii Reale Drift cu Masini 3D

Cum se joaca Cascadorii Reale Drift cu Masini 3D?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.