Creator de Inghetata

📅10.02.2015, jucat de: 1373 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Creator de Inghetata?

Va pregatim mereu aici pe site-ul nostru ajocuri.ro cele mai dragute jocuri pentru fete si pentru copii, iar astazi dragi prieteni aducem pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri de gatit. Acest joc Creator de Inghetata pe telefon si pe tableta este unul dintre cele mai interesante jocuri pentru fete in care trebuie sa gatiti si sa creati inghetata.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc HTML5 online, astfel ca puteti sa il incercati pe telefon si pe tableta gratuit, insa daca il jucati pe calculator sau laptop, trebuie sa folositi mouse-ul pentru a-l juca. Regulile sunt extrem de simple in acest joc de gatit, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajutati copii de pe site-ul nostru sa gateasca unele dintre cele mai gustoase portii de inghetata folosind mouse-ul si respectand toate retetele.

Pentru inceput, inghetata pe care o gatit va fi simpla, iar voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa folositi ingredientele pentru fiecare reteta, astfel inghetata voastra va fi delicioasa. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece trebuie sa vedeti cum o sa reusiti sa gatiti inghetata de vanilie, de ciocolata, de capsuni, banane sau pepene.

Chiar daca inghetata este lucrul cel mai important din acest joc, o sa vedeti ca toti copii vor iubi inghetata voastra daca adaugati unele detalii. Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru fete, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va distrati si sa ajungeti sa sa gatiti inghetata si sa o decorati cu betisoare de napolitane, ciocolata in plus sau chiar si frisca, astfel inghetata voastra o sa fie delicioasa si o sa vedeti cum diferite alte jocuri online pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri de gatit. Distractie placuta!

 

Creator de Inghetata

Cum se joaca Creator de Inghetata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.