Misiunea Coronavirus

📅10.02.2020, jucat de: 974 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Misiunea Coronavirus?

Noi jocuri 3D cu masini sunt gata aici pe ajocuri.ro, unde dragi copii  o sa vedeti ca astazi am pregatit unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit. Astazi, o sa gasiti jocul Misiunea Coronavirus, un joc 3D cu masini in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc 2020 cu ambulante, un joc de condus masini 3D, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, deoarece suntem siguri ca toti din lume stiu de epidemia de coronavirus din China, iar astazi, incercam sa mentinem ajocuri.ro un loc sanatos. Voi dragi copii o sa fiti soferii unei ambulante 3D, iar voi o sa vedeti ca intr-un mic oras, voi trebuie sa ajungeti la fiecare urgenta coronavirus inainte ca aceasta sa se raspundeasca iar site-ul nostru sa fie din ce in ce mai bolnav.

Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa conduceti ambulanta 3D intr-un mod cat mai rapid, astfel incat inainte sa ajungeti la finalul jocului, sa vedeti cum puteti sa terminati aceasta provocare cu cat mai multe puncte. Voi dragi copii o sa vedeti ca in diferite locuri din oras, o sa aveti cate o misiune coronavirus, iar voi trebuie sa ajungeti cu ambulanta 3D si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa conduceti cat mai bine si cat mai repede, insa fara sa faceit nici un accident.

Odata ce va luati pacientul care este suspect de coronavirus, voi dragi copii trebuie sa va urcati din nou la volanul ambulantei 3D si sa conduceti cat mai repede inapoi la spital pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca voi dragi copii o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni soferi.

Masina de la spital, adica Ambulanta 3D este condusa folosind tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI de pe tastatura, astfel ca tot ce trebuie sa faceti este sa mentineti controlul asupra masini 3D si sa va salvati cat mai multi pacienti cu coronavirus de pe site-ul nostru, iar noi vom aduce multe alte jocuri de baieti cu masini pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Misiunea Coronavirus

Cum se joaca Misiunea Coronavirus?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.