Printese Instayum Macaroons si Flori

📅08.02.2020, jucat de: 772 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Instayum Macaroons si Flori?

Va asteptam sa va distrait alaturi de printesele Disney preferate astazi aici pe site-ul nostru, iar astazi am pregatit pentru voi unele dintre cele mai dragute provocari cu printese precum Belle, Elsa si Cenusareasa. Voi dragi copii o sa vedeti ca cele trei printese au pregatit pentru voi un nou joc online de fete, de imbracat, de machiat si de gatit, in care trebuie sa le ajutati sa devina din ce in ce mai populare.

Acesta este un nou joc online de fete, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum trei printesevor deveni mai populare ca niciodata cu ajutorul Instagramului. Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest nou joc online de fete, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa pregatiti postari dintre cele mai dragute pentru fiecare printesa Disney din Regatul de Gheata, Cenusareasa sau Frumoasa si Bestia.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gatiti si sa decorati unele dintre cele mai dragute si cele mai gustoase prajiturele Macaroons pe care cele trei printese Disney sa le pozeze si sa le posteze pe Instagram pentru a avea din ce in ce mai multi urmaritori pe retelele sociale. Odata ce incepeti trebuie sa terminati, astfel ca dupa ce gatiti aceste dulciuri pufoase si gustoase numite macaroons, trebuie sa vedeti cum puteti sa creati cele mai dragute buchete de flori.

Fiecare printesa Disney precum Elsa din Regatul de Gheata, Cenusareasa sau Belle din Frumoasa si Bestia vor dori sa manance diferite tipuri de macaroons, dar si sa aiba diferite tipuri de flori. Nu o sa fie usor deloc, deoarece folosind mouse-ul trebuie sa pregatiti toate postarile pe Instagram a celor trei printese Disney.

Voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in acest joc online de fete, o sa reusiti sa vedeti cum Elsa, Cenusareasa si Belle sunt dintre cele mai populare pe Instagram. Trebuie sa gatiti aceste dulciuri macaroons dupa care sa pregatiti toate buchetele de flori si vestimentatiile pe care sa le poarte cat stau acasa, iar noi suntem siguri ca printesele Disney se vor intoarce si vor continua sa aducem pentru voi multe alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printese Instayum Macaroons si Flori

Cum se joaca Printese Instayum Macaroons si Flori?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.