Masini Offroad Extreme Cargo 3

📅08.02.2020, jucat de: 3494 ori, voturi: 34

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masini Offroad Extreme Cargo 3?

Aducem o gramada de jocuri pentru copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi baieti o sa gasiti astazi Masini Offroad Extreme Cargo 3, un joc 3D de baieti cu camioane si tiruri extrem de mari si de puternice, pe care trebuie sa le conduceti cat mai bine pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa transportati o gramada de obiecte si transporturi speciale.

In acest joc 3D de baieti, o sa vedeti cum in acest nou joc pentru copii, o sa reusiti sa conduceti cat mai bine, insa acest lucru nu va fi usor deloc, deoarece o sa vedeti ca fiecare traseu pe care trebuie sa il urmati va fi extrem de dificil si offroad. Nu o sa fie usor deloc, deoarece fiecare traseu offroad din acest joc va fi dificil, cu o gramada de obstacole si curbe periculoase.

Trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti si de atenti, deoarece fiecare camion 3D pe care il conduceti in acest joc Extreme Offroad Cars 3 Cargo pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa transportati toate obiectele la destinatie. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa treceti cu bine peste fiecare traseu offroad pentru a deveni cei mai buni soferi 3D de pe site-ul nostru.

Chiar daca nu va fi usor deloc, o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati, insa pentru asta trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa transportati toate obiectele la punctul de finish. Pentru a avea un punctaj foarte mare, trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti la final insa in acelasi timp, trebuie sa va pastrati toate obiectele in remorca de la camion.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii cu masini 3D vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni soferi si noi jocuri de baieti vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Masini Offroad Extreme Cargo 3

Cum se joaca Masini Offroad Extreme Cargo 3?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.