Un Simplu Test de Dragoste

📅08.02.2020, jucat de: 1344 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Un Simplu Test de Dragoste?

Va aducem dragi copii unele dintre cele mai dragute jocuri pentru copii, iar astazi va aducem jocul Un Simplu Test de Dragoste, un joc pentru fete care vine de Ziua Indragostitilor, iar voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum puteti sa va gasiti marea iubire.

Astazi dragi prieteni aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete, in care dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa raspundeti la cat mai multe intrebari interesante pentru a vedea daca partenerul vostru este adevaratul vostru iubit sau iubita. Pentru asta insa, trebuie sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte si sa vedeti care sunt intrebarile voastre preferate.

In acest joc de fete, voi dragi copii o sa va bagati numele la inceputul jocului, dupa care, folosind mouse-ul, va trebui sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa alegeti un raspuns pentru fiecare intrebare. O sa alegeti care sunt activitatile voastre preferate, care este culoare voastra preferata, care este zodia in care v-ati nascut dar si care sunt activitatile voastre preferate pe care voi le faceti alaturi de toti prietenii vostri.

O sa vedeti ca pana la finalul jocului, trebuie sa vedeti cum o sa va bagati si numele iubitului sau iubitei voastre, astfel incat sa raspundeti la aceleasi intrebari ca si acestia. Trebuie sa vedeti cum puteti sa raspundeti cat mai sincer, iar pentru asta o sa vedeti cum veti reusi sa aveti un procentaj cat mai bun.

Fiecare intrebare o sa aduca puncte in plus pentru procentajul vostru, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri in acest joc online cu indragostiti, iar noi vom continua sa aducem astfel de jocuri quiz pe telefon si pe tableta pe care voi sa le jucati gratuit intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

 

Un Simplu Test de Dragoste

Cum se joaca Un Simplu Test de Dragoste?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.