Border Hero Defense

📅 06.02.2020, jucat de: 305 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Border Hero Defense

Un nou joc 2020 de baieti este gata sa apara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi cele mai interesante jocuri pentru copii. Astazi, va asteptam alaturi de jocul Border Heroes Defence, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti.

Acesta este un nou joc 2020 cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece este o noua aventura intre clanuri, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, aparandu-va toata baricada de toti inamicii.

In acest joc online de baieti, voi dragi copii o sa vedeti ca va veti afla in stanga imaginii si trebuie sa va aparati folosindu-va de mouse de toti oamenii care incearca sa va atace. Nu o sa fie usor deloc, deoarece inamicii vostri vor veni in valuri, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a va impusca inamicii care sunt mai aproape de bariera, inainte ca acestia sa va poata rani.

Bombele pe care le puteti folosi in momentul in care inamicii sunt prea aproape sunt mici bombe TNT, bombe molotov, care sunt o sticla plina cu benzina si vor avea o bucata de material care iese din sticla, dar si bombe adevarate, care vor exploda in momentul in care ating pamantul.

Folosind mouse-ul, in momentul in care inamicii au ajuns prea aproape de bariera voastra si nu ati reusit sa ii impuscati, trebuie sa apasati pe un tip de bomba pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa ii distrugeti in cel mai scurt timp. Chiar daca nu este usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece o sa colectati cu unii inamici o gramada de monede de aur, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 de aventura si jocuri de baieti sunt gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Border Hero Defense

Cum se joaca Border Hero Defense?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!