Surorile Frozen Calatoresc la Polul Sud

📅06.02.2020, jucat de: 633 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surorile Frozen Calatoresc la Polul Sud?

Un nou joc Disney cu printesele Frozen apare aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, si este numit Surori Frozen Calatoresc la Polul Sud, un joc pentru fete, in care o sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potrivite pentru ambele surori.

Pentru prima oara aici pe site-ul nostru, si voi dragi copii o sa vedeti ca puteti sa ajungeti alaturi de Elsa si Anna la Polul Sud, iar voi sunteti singurele fete care vor reusi sa ajunga in tara lui Mos Craciun, unde este extrem de frig si o sa vedeti cum puteti sa faceti sa gasiti haine, machiaje si coafuri speciale pentru cele doua surori Frozen.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca atat Elsa cat si Anna isi doresc sa fie extrem de frumos imbracate chiar si la Polul Sud, unde insa este extrem de frig, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa le faceti sa fie cat mai frumos imbracate, chiar daca o sa aveti nevoie de o gramada de haine groase si impermeabile care sa le tina cat mai mult de cald.

Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc online si o sa vedeti ca ambele printese Disney sunt gata sa mearga la Polul Sud. Trebuie ca alaturi de Anna si Elsa sa mergeti la cumparaturi, iar in acest joc, trebuie sa gasiti cele mai groase geci, insa in acelasi timp, trebuie sa fiti siguri ca o sa alegeti culorile potrivite pentru fiecare printesa Disney. Anna si Elsa vor avea nevoie de geci, pantaloni grosi, bluze groase dar si accesorii precum caciuli si manusi groase de schi.

Toate aceste haine, accesorii si bocanci sunt pregatite sa fie purtate la Polul Sud, iar voi o sa vedeti cum ambele surori Frozen se vor distra de minune, se vor juca cu zapada si o sa gasiti multe alte jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Surorile Frozen Calatoresc la Polul Sud

Cum se joaca Surorile Frozen Calatoresc la Polul Sud?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.