Bebelusa Taylor Petrecere Anuala

📅05.02.2020, jucat de: 600 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Taylor Petrecere Anuala?

O sa va distrati de minune din nou aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni aducem in fiecare zi cele mai noi si cele mai dragute jocuri pentru fete. Astazi, va asteptam alaturi de o noua provocare de imbracat cu bebelusi, in care o sa va intalniti alaturi de bebelusa Taylor si toti prieteni sai.

Acesta este jocul Bebelusa Taylor Petrecere Anuala, un joc de fete si pentur copii, in care o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti cum va puteti distra alaturi de Taylor si de alti bebelusi care sunt pregatiti sa aiba una dintre cele mai interesante si cele mai dragute petreceri de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca fiecare bebelus pe care il intalniti in acest joc online, va avea nevoie de ajutorul vostru sa se imbrace pentru petrecere. Fiecare dintre aceste personaje dragute au mare nevoie de ajutorul vostru, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe bebelusa Taylor sa fie cea mai draguta fata bebelus de la petrecerea anuala pe care o organizeaza.

Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a selecta haine, biberoane, accesorii dar si palarii sau pantofiori mici si dragalasi. Bebelusa Taylor va avea nevoie de ajutorul vostru sa organizeze si sa decoreze intreaga petrecere anuala, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa asezati baloane in diferite locuri dar si culori speciale si o gramada de diferite alte accesorii de petrecere dar si jucarii de bebelus pe care Taylor alaturi de toti prietenii sai sa le foloseasca la aceasta petrecere. Distractie placuta!

 

Bebelusa Taylor Petrecere Anuala

Cum se joaca Bebelusa Taylor Petrecere Anuala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.