Printesa la Spa

📅05.02.2020, jucat de: 601 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa la Spa?

Printesa la Spa este cel mai nou joc Disney de pe site-ul nostru, in care dragi prieteni sa vedeti cum am adus pentru voi o noua provocare spa din categoria de jocuri cu Frumoasa si Bestia, astfel ca trebuie sa vedeti cum o puteti ajuta pe Belle sa se relaxeze si sa arate mai bine ca niciodata.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti ca printesa Belle va merge la spa, iar voi trebuie sa o ajutati sa arate cat mai bine, astfel ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum folosind mouse-ul, sa gasiti tratamente de piele, masaje relaxante dar si tratamente si o gramada de machiaje pe care Belle sa le foloseasca pe fata, astfel incat sa isi piarda toate problemele faciale odata cu plecarea de la spa.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa vedeti cum alaturi de Belle, o sa faceti alegerile potrivite, pentru a reusi sa vedeti cum o sa pregatiti machiajele cele mai potrivite pentru stilul lui Belle. Insa, inainte de a ajunge la machiaje, o sa vedeti cum puteti sa ii faceti un masaj relaxant printesei Disney, iar pentru asta trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati o atmosfera placuta pentru printesa Disney.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece o sa manevrati chiar si obiecte periculoase care o pot rani pe Belle, precum pietrele incinse, pe care trebuie sa le puneti pe spatele lui Belle pentru a se pregati sa se relaxeze. Odata ce luati pietrele, Belle va avea nevoie sa folositi uleiuri speciale pentru a-si intinde pielea si pentru a o hidrata. Trebuie sa terminati acest tratament de relaxare pentru Belle, dupa care o sa treceti la nivelul urmator, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa creati machiaje si tratamente faciale pentru Belle.

O sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de creme de hidratare, creme anti imbatranire dar si creme contra ridurilor pentru printesa Disney, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa asezati fiecare crema pe toata fata printesei. Dupa aplicarea cremelor, voi trebuie sa o spalati pe Belle pe fata si sa vedeti cum puteti sa creati si sa aplicati unul dintre cele mai dragute machiaje pe care printesa le-a avut pana acum. Distractie placuta!

 

Printesa la Spa

Cum se joaca Printesa la Spa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.