Iubitul Secret

📅02.02.2020, jucat de: 811 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Iubitul Secret?

Va pregatim dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate.

O sa vedeti ca am pregatit pentru voi astazi un nou joc de fete cu Barbie, in care sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc pentru fete cu indragostiti, in care Barbie si Ken isi doresc sa aiba din nou o poveste de dragoste de succes, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posiiblul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Barbie sa fie una dintre cele mai dragute fete de pe site-ul nostru.

In cateva zile, ziua de Sfantul Valentin sau Valentines Day este sarbatorita si aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Barbie sa gaseasca unele dintre cele moderne vestimentatii pe care sa le poarte de Valentines Day.

O sa vedeti ca Barbie are un admirator secret de Valentines Day, iar voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Barbie sa fie frumoasa pentru noul sau iubit. Ken o urmareste pe retelele sociale pe Barbie, iar voi trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa gasiti hainele cele mai dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii dintre cele mai dragute, ceea ce o sa o faca pe Barbie sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de o gramada de alte jocuri pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Iubitul Secret

Cum se joaca Iubitul Secret?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.