Dora Exploratoarea Diamante

📅01.02.2020, jucat de: 1683 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dora Exploratoarea Diamante?

Ne bucuram sa va revedem astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde o sa vedeti ca Dora Exploratoarea se intoarce alaturi de unul dintre cele mai interesante jocuri de indemanare pe care le puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online.

O sa vedeti ca astazi, am adus pentru voi o super provocare cu Dora, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa acumulati cat mai multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi alaturi de Dora trebuie sa colectati cat mai multe diamante intr-un timp cat mai scurt, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece aceste diamante vor avea peste tot in imagine, iar voi puteti sa volositi doar mouse-ul pentru a o controla pe Dora.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece o sa vedeti ca Dora poate sa se miste dintr-o parte in alta a imaginii folosind mouse-ul, iar voi trebuie sa vedeti cum puteti sa sariti dintr-o parte in alta, fara ca Dora sa pateasca nimic. Nu va fi usor deloc, deoarece Dora se poate muta doar pe scuturile care se invart in acest joc online, iar voi trebuie sa vedeti cum puteti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti ca Dora va colecta toate diamanatele din imagine.

Dora este pregatita de aceasta noua aventura alaturi de voi, pentru ca stie cat de bine va descurcati in jocurile de indemanare pentru copii. Fiecare scut din imagine se va invarti, iar voi o sa vedeti ca toate diamantele vor aparea in fata voastra, insa daca nu le colectati in timp util, acestea vor disparea iar voi o sa pierdeti punctele care vin odata cu colectarea diamantelor de catre Dora.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa reusiti sa va distrati de minune, deoarece Dora, odata ce colecteaza din ce in ce mai multe diamnate, o sa vedeti ca si scuturile se vor misca mai repede, astfel o sa ajungeti sa va miscati si voi mai repede pentru a nu mai rata nici un diamant. Dora o sa se distreze de minune alaturi de voi in acest joc pentru copii, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri 2020 cu Dora pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Dora Exploratoarea Diamante

Cum se joaca Dora Exploratoarea Diamante?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.