Curse Prado Offroad pe Gheata

📅31.01.2020, jucat de: 1406 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Prado Offroad pe Gheata?

Va aducem in fiecare a saptamanii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit online.

Acesta este un nou joc 3D cu camioane de condus numit Sofer Offroad Cargo de Camioane Asiatice, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa transportati cat mai multe camioane de elemente precum lemne si cutii de lemn. Voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante camioane 3D asiatice pe care trebuie sa le conduceti cat mai bine, iar voi o sa vedeti ca veti fi cei mai buni soferi.

In acest joc online, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa conduceti pe trasee periculoase si grele. Voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind camioanele 3D de transportat, o sa reusiti sa ajungeti la linia de finis. O sa conduceti aceste camioane asiatice pe cele mai periculoase trasee offroad, unde o sa vedeti ca va fi zapada, gheata dar si noroi, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti atenti pe toata durata acestui joc si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa va transportati marfa pana la final, pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe cu fiecare transport, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece remorca voastra de camion este plina de lemne 3D, lucru care o sa fie foarte greu, deoarece traseele sunt offroad si greu de condus, pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa faceti fiecare curba cu success si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti foarte repede la finalul fiecarui nivel.

Cu fiecare obiect 3D care s-ar putea sa va cada din camioane, o sa vedeti cum puteti sa tineti cat mai multe astfel de obiecte in trasnportul vostru, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca multe alte jocuri 2020 cu camioane pentru copii o sa apara aici pe ajocuri.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Curse Prado Offroad pe Gheata

Cum se joaca Curse Prado Offroad pe Gheata?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.