Transformarea Fetelor E

📅31.01.2020, jucat de: 650 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Transformarea Fetelor E?

Pentru ca ne dorim sa va distrati de fiecare data aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, noi dragi copii am adus pentru voi astazi un nou joc fashion pentru fete, in care trei fete dragute vor avea nevoie de o transformare fashion dintre cele mai dragute.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece toate cele trei fete sunt extrem de moderne dar si de dragute, astfel ca in acest joc pentru copii pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta, in care trebuie sa vedeti cum in acest joc de imbracat, de machiat si de coafat, o sa reusiti sa creati cele mai moderne vestimentatii de fete pe internet sau pe E, asa cum ii zic copii in anul 2020.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele trei fete dragute vor pregati diferite nivele diferite pentru fiecare lucru pe care il faceti. Voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare fata va avea stilul sau fashion propriu, iar voi trebuie sa creati o gramada de vestimentatii fashion pentru fiecare, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti creativi. Mouse-ul va face fiecare miscare de care aveti nevoie, astfel ca trebuie sa fiti cat mai precisi posibil.

Fiecare fata din acest joc fashion are o vestimentatie diferite, astfel o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti o gramada de haine, machiaje, coafuri dar si accesorii pe care le puteti gasi in acest joc online. Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti cele mai interesante vestimentatii fashion. In acest joc de imbracat, o sa reusiti sa ii gasiti fiecarei fete o vestimentatie cat mai draguta.

Fuste scurte, pulovere colorate, tricouri pline de modele, maieu-uri interesante dar chiar si bluze, ciorapi lungi si ochilari de soare, toate sunt in interiorul dulapui si trebuie sa fiti siguri ca o sa faceti alegerile potrivite si o sa reusiti sa creati vestimentatii pentru cele trei fete. Coafurile si machiaje sunt la fel de importante, iar voi le puteti alege si sa le faceti pe cele trei personaje sa fie cat mai dragute. Distractie placuta!

 

Transformarea Fetelor E

Cum se joaca Transformarea Fetelor E?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.