Printese Idoli Kpop

📅31.01.2020, jucat de: 1539 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Idoli Kpop?

New aducem dragi copii aici pe site-ul nostru personajele preferate, unde astazi o sa gasiti jocul Printese Idoli Kpop, in care o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. In acest joc Disney, o sa vedeti ca Ariel din Mica Sirena, Moana, Elsa din Regatul de Gheata dar si Rapunzel sunt personajele principale.

Voi dragi copii o sa vedeti ca aceste printese Disney de pe site-ul nostru isi doresc sa fie idoli Kpop, ceea ce inseamna ca printesele vor fi cele mai cunoscute printese dansatoare dar si dansatoare intr-o trupa pop. O sa vedeti ca fiecare dintre cele patru printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti creativi pentru ca fiecare printesa sa arate cat mai bine.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Ariel, Moana, Rapunzel dar si Elsa vor avea nevoie de o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le poarte. Toate aceste noi vestimentatii pentru printesele kpop sa fie extrem de moderne dar si interesante. Ariel va fi o rebela, Moana printesa exotica vrea sa arate cat mai sclipitor dar si Rapunzel va dori sa poarte unele dintre cele mai dragute vestimentatii pe care canterele pop din intreaga lume le poarte.

Chiar daca nu va fi usor deloc, suntem siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, veti reusi sa creati vestimentatii dintre cele mai moderne. Elsa din Frozen 2, Ariel, Rapunzel si Moana vor fi pregatite sa apara pe scena, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul.

In acest joc pop cu printese Disney, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aveti vestimentatii pop pentru fiecare prietena Disney. Intrati in fiecare nivel al jocului, care sunt de machiat, de imbracat, de coafat dar si de ingrijit, in care o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate in multe alte jocuri Disney pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printese Idoli Kpop

Cum se joaca Printese Idoli Kpop?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.