Povestea Jucariilor de Parcat

📅29.01.2020, jucat de: 420 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Povestea Jucariilor de Parcat?

In fiecare zi a saptamanii, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, puteti sa gasiti cele mai interesante jocuri Toy Story sau Povestea Jucariilor asta cum le puteti gasi pe site-ul nostru. Astazi, va aducem Povestea Jucariilor de Parcat, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni soferi.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca toate personajele Toy Story de la televizor pot fi gasite in acest joc cu masini si de parcat online, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, astfel incat intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa conduceti aceste masini Toy Story cat mai bine.

Voi dragi copii trebuie sa folositi tastele SAGETI pentru a controla masinile din Povestea Jucariilor din acest joc online, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa conduceti masinile de jucarie si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa colectati cat mai multe stele aurii si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajungeti la locul de parcare.

In fiecare nivel, voi dragi copii o sa vedeti ca o sa conduceti o masina de jucarie diferita, iar noi am pregatit pentru voi un loc de parcare special, iar misiunea voastra va fi sa conduceti masina, sa colectati in drumul vostru toate stelele de aur dar si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj, lucru care o sa va faca cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri 2020 cu Povestea Jucariilor. Distractie placuta!

 

Povestea Jucariilor de Parcat

Cum se joaca Povestea Jucariilor de Parcat?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.