Elena din Avalor Aripi Peste Avalor

📅29.01.2020, jucat de: 2232 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elena din Avalor Aripi Peste Avalor?

Special pentru voi dragi copii, aducem astazi jocul Elena din Avalor Aripi Peste Avalor, un joc de fete si de baieti in acelasi timp, in care printesa din Avalor va asteapta intr-un numar cat mai mare pentru a o ajuta sa aiba cat mai multe animale magice in avalor.

Voi dragi prieteni daca ati vazut cel putin un episod din Elena din Avalor, stiti ca printesa traieste intr-o imparatie magica, unde animalele domestice sunt lei mari si puternici, care au aripi si care pot zbura, iar astazi, voi trebuie sa o ajutati pe Elena din Avalor sa aiba mare grija de aceste creaturi.

Pentru inceput, o sa vedeti ca misiunea voastra de ingrijit aceste animale va incepe chiar inainte ca aceste creaturi sa existe, iar voi o sa vedeti cum ia nastere un astfel de leu zburator. Elena din Avalor a pregatit pentru voi un astfel de ou magic, care folosind mouse-ul, trebuie ajutat sa se crape si sa se nasca aceasta noua creatura de pe site-ul nostru. Trebuie sa vedeti ca oul colorat trebuie deschis, dupa care trebuie sa va numiti noul animal magic.

Elena din Avalor are foarte mare grija de orice animal din regatul sau magic, astfel ca are mare incredere in voi ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite. In acest joc cu printese, animalele vor fi jucause, vor avea nevoie de ingrijit, vor fi infometate, se vor murdari si intr-un final, o sa vedeti ca vor creste si vor zbura peste Avalor.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc pentru copii, o sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, o sa reusiti sa apsati pe animal sa va jucati cu el. In momentul in care ii va fi foame, un cos cu fructe si lapte va aparea in fata voastra, iar voi trebuie sa hraniti animalul magic.

Fiecare actiune pe care o faceti alaturi de Elena din Avalor in acest joc de ingrijit animale se va face cu ajutorul mouse-ului, iar voi o sa vedeti cum noi jocuri pentru fete cu Elena din Avalor si alte printese vor aparea aici pe site-ul nostru curand. Distractie placuta!

 

Elena din Avalor Aripi Peste Avalor

Cum se joaca Elena din Avalor Aripi Peste Avalor?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.