Ellie Dependenta Fashion tot Anul

📅28.01.2020, jucat de: 674 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ellie Dependenta Fashion tot Anul?

Toate fetele adora sa se joace cu papusi Barbie, iar astazi dragi copii, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete, in care Barbie sau Ellie vor fi personajul principal.

Astazi, am adus pentru voi jocul Ellie Dependenta Fashion Tot Anul, un joc de imbracat, de machiat si de coafat care suntem siguri ca o sa va placa la nebunie, deoarece papusa Barbie va dori sa se pregateasca cu cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii fashion pentru tot anul, iar voi o sa fiti alaturi de ea la fiecare pas. Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece fiecare vestimentatie de iarna, de vara, de toamna sau de primavara pe care o creati trebuie sa fie unica si pe care sa o poarte doar papusa Barbie.

Ellie este gata de o iarna friguroasa, insa trebuie sa o ajutati sa stabileasca trenduri fashion aici pe site-ul nostru, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte creativi si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum puteti sa gasiti haine de iarna care sa fie foarte calduroase dar si dragute pe care papusa Barbie sa le poarte. Hainele de iarna sunt greu de asortat, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul si sa gasiti caciuli fashion, manusi calduroase dar si fulare pe care Barbie sa le poarte iarna.

Primavara tot timpul este complicata pentru fetele de pe site-ul nostru, deoarece sunt unele zile foarte calduroase si unele zile foarte reci, astfel ca Barbie are nevoie de ajutorul vostru in continuare, deoarece trebuie sa construiasca singura vestimentatii de primavara, precum pantaloni scurti, blugi subtiri, bluze subtiri, tricouri fashion dar si ochelari de soare, care sa constituie vestimentatii fashion de primavara.

Ellie iubeste vara la fel ca orice alta papusa Barbie de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in aceasta vara, Ellie va avea unele dintre cele mai moderne vestimentatii, astfel ca trebuie sa ii gasiti cele mai frumoase si cele mai elegante rochii de vara sau fuste de vara pe care sa le poarte cu tricouri sau bluzite largi, astfel toate fetele vor dori sa se imbrace precum papusa Barbie de fiecare data cand vor iesi din casa.

Toamna este la fel foarte dificila pentru iubitoarele de haine fashion, pentru ca este complicat sa va imbracati pentru o zi intreaga, astfel ca trebuie sa o ajutati pe Ellie sa isi creeze vestimentatii complete, care sa nu fie foarte calduroase, insa trebuie sa fie protejata de ploi in cazul in care este pe strada si prinsa de o furtuna puternica. Cautati pelerine, haine impermeabile dar si palarii speciale de ploaie pe care papusa Barbie sa le poarte, dupa care ati terminat de pregatit o vestimentatie pentru un intreg an. Distractie placuta!

 

Ellie Dependenta Fashion tot Anul

Cum se joaca Ellie Dependenta Fashion tot Anul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.