Pou de Ingrijit

📅27.01.2020, jucat de: 1184 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pou de Ingrijit?

Va aducem astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru un nou joc 2020 cu Pou, in care o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Pou sa fie sanatos, curat si ingrijit pana la finalul acestui nou joc pentru copii pe care sa il jucati gratuit.

Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri Pou de Ingrijit, in care dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa il hraniti pe pou, sa il spalati, sa va jucati si sa il faceti sa invete o gramada de lucruri noi pana la finalul acestui joc, iar voi o sa vedeti ca Pou o sa se distreze de minune si o sa aducem in continuare pe site-ul nostru alaturi de cele mai noi jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

O sa vedeti ca acest joc online, va avea diferite camere in care puteti sa faceti diferite actiuni pentru Pou, iar pentru asta trebuie sa folositi mouse-ul sa schimbati camerele dar si sa faceti orice doriti in acea camera. O sa vedeti ca Pou are o baie, un dormitor, o bucatarie dar si o sufragerie, in care puteti sa faceti diferite lucruri prin care sa il ingrijiti pe Pou cat mai bine.

La inceputul jocului, o sa vedeti ca Pou este messy si neingrijit, iar voi dragi copii trebuie sa dati click pe imaginile cu camere si sa mergeti in baie, deoarece acolo este singurul loc in care puteti sa il spalati pe Pou. O sa aveti un dus, pe care dragi prieteni trebuie sa il folositi cu mouse-ul si sa il udati pe Pou, sa folositi spuma dar si produse de curatenie pentru a-l spala pe Pou, iar la final, o sa vedeti ca trebuie sa folositi un uscator pentru ca Pou sa fie curat si uscat.

In momentul in care lui Pou i se face foame, trebuie sa faceti tot posibilul sa gasiti bucataria, care va avea o alta culoare, dupa care sa faceti tot posibilul sa cautati prin frigider mancarea preferata a lui Pou, pe care trebuie sa i-o dati folosind mouse-ul. Pou are si mici joculete pe care sa le jucati impreuna tot folosind mouse-ul, iar pe acestea le puteti gasi in sufragerie.

In dormitor, Pou va avea nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru culcare, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa il imbracati pe Pou in pijamale si sa stingeti lumina, astfel o sa vedeti ca Pou va adormi si se va pregati pentru o noua zi plina de aventura. Distractie placuta!

 

Pou de Ingrijit

Cum se joaca Pou de Ingrijit?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.