Accidente cu Autobuz Cascadorii 2

📅27.01.2020, jucat de: 2309 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Accidente cu Autobuz Cascadorii 2?

Aducem pentru voi dragi copii un nou joc 3D de baieti pe care sa il jucati gratuit pe telefon si pe tableta aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca acest joc se numeste Accidente cu Autobuz Cascadorii 2, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece o sa conduceti autobuze pentru a obtine cat mai multi bani dar si cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc 2020 cu Autobuze 3D, in care dragi copii o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati intr-un timp cat mai scurt, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti ca alaturi de prietenii vostri sa invatati sa conduceti aceste autobuze 3D cat mai mari si mai puternice. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa conduceti autobuze 3D cat mai repede si cat mai atent in acelasi timp, astfel incat sa ajungeti sa faceti cat mai multe cascadorii.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, o sa reusiti sa vedeti cum la inceput, folosind banii pe care ii aveti, trebuie sa va cumparati unul dintre autobuzele 3D mai ieftine si de inceput, pe care trebuie sa il conduceti cat mai bine folosind tastele SAGETI in lumea 3D. Alaturi de acest autobuz 3D, trebuie sa fiit siguri ca o sa reusiti sa atingeti viteza maxima de 100km/h dar si sa sariti de pe fiecare trambulina pe care o intalniti.

Fiecare cascadorie pe care o faceti cu acest autobuz 3D o sa va aduca puncte foarte multe, iar voi dragi copii o sa vedeti ca aceste puncte vor fi transformate in bani la finalul nivelului. Garajul vostru poate sa fie din ce in ce mai puternic in acest joc online, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp sa aveti cat mai multi bani si o sa vedeti cum puteti sa va cumparati alte autobuze 3D sau sa le imbunatatiti pe cele pe care le aveti.

Deveniti cei mai buni soferi de autobuze 3D de pe site-ul nostru, iar noi vom continua sa aducem astfel de jocuri de baieti de condus masini interesante, iar vo o sa vedeti cat de multe alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara pe ajocuri.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Accidente cu Autobuz Cascadorii 2

Cum se joaca Accidente cu Autobuz Cascadorii 2?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.