Machiaj Nou Regina de Gheata

📅26.01.2020, jucat de: 661 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Machiaj Nou Regina de Gheata?

Astazi dragi copii aducem pentru voi jocul Machiaj Nou Regina de Gheata, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe printesa Disney sa arate cat mai bine in unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca am pregatit pentru voi astazi dragi copii un nou joc Disney pentru fete, in care printesa Elsa din Frozen 2 se intoarce pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de machiat, de imbracat si de coafat, in care trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta, in care o sa vedeti ca Elsa este personajul principal.

Alaturi de printesa voastra preferata, o sa vedeti ca Elsa va avea nevoie de o schimbare de look, ceea ce inseamna ca printesa Disney va avea nevoie de o noua schimbare de machiaj dar si de haine, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa o faceti pe printesa Elsa sa arate cat mai bine. Chiar daca nu va fi usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece fiecare nivel va fi diferit si o sa vedeti ca trebuie sa gasiti machiaje, coafuri, accesorii dar si haine pe care le puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa folositi mouse-ul pentru a schimba machiajul lui Elsa, ceea ce inseamna ca trebuie sa folositi culori interesante dar si modele de machiaj pe care le puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru. Machiajul de Regina de Gheata o va face pe Elsa sa arate cat mai bine.

Hainele printesei Disney de pe site-ul nostru sunt la fel de importante ca si machiajul, astfel ca trebuie sa o ajutati sa arate cat mai bine, deoarece noile rochii si machiaje trebuie sa fie frumoase si la moda impreuna, iar voi o sa vedeti ca printesa Disney din Regatul de Gheata se va intoarce pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care le puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Machiaj Nou Regina de Gheata

Cum se joaca Machiaj Nou Regina de Gheata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.