Bridge Online

📅22.01.2020, jucat de: 5237 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bridge Online?

Bridge Online este noul nostru joc cu carti pe care dragi prieteni il puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti deoarece Bridge este un joc de atentie si poate sa devina foarte complex.

In acest joc Bridge Online, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un joc de carti cu diferite strategii, iar Bridge se poate juca in diferite feluri, unul dintre el fiind chiar si acest joc Bridge Online.

Voi dragi copii o sa vedeti ca sunt patru jucatori la masa de bridge, iar jucatorul 1 va forma o echipa cu al 3lea jucator, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti atenti atat la cartile voastre cat si la jocurile partenerului vostru, astfel incat sa aveti o sansa mult mai mare sa castigati acest joc Bridge. Jocul de Bridge se joaca cu carti de poker care sunt insemnate de la A - As si pana la 2.

A, K, Q, J, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 si iar A sunt cartile de poker pe care le puteti intalni in jocul de Bridge, insa la fel ca si orice alt joc de carti, nimic nu este sigur. Voi dragi prieteni trebuie sa vedeti ca carti aveti impreuna cu partenerul vostru. O sa aveti un buton de pass - care inseamna ca va abtineti in momentul in care considerati ca aveti carti slabe, insa pentru a primi carti noi, toti jucatorii trebuie sa zica pass in aceeasi runda.

Trebuie sa fiti foarte atenti si sa aveti o strategie foarte buna, pentru a fi siguri ca o sa castigati mainile pe care le ziceti la inceputul partidei. O sa aveti 10 maini in fiecare joc, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in momentul in care alegeti un simbol, de romb, trefla, inima neagra sau inima rosie.

Fiecare simbol are si un numar, iar acel numar semnifica runda pe care o jucati. Pentru a acumula puncte foarte multe, trebuie sa castigati runda cu simbolul pe care l-ati ales la inceputul fiecarui joc online. Distractie placuta!

 

Bridge Online

Cum se joaca Bridge Online?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.