Ingrijiti Bebelusul

📅21.01.2020, jucat de: 926 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ingrijiti Bebelusul?

Un nou joc pentru copii pe care sa il jucati pe telefon si pe tableta online apare chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ingrijiti un bebelus cat mai bine posibil.

O sa vedeti ca acest joc online cu bebelusi are diferite etape si diferite provocari pe care trebuie sa le treceti cu bine astfel incat bebelusul vostru sa fie foarte fericit si bine ingrijit. Pentru inceput, o sa vedeti ca va puteti juca si sa il bine dispuneti folosind mouse-ul si apasand click chiar pe bebelus, lucru care il va face sa rada si sa se distreze alaturi de voi.

In acest joc pentru copii de ingrijit bebelusi, o sa vedeti ca una dintre provocari va fi sa hraniti bebelusul folosind mouse-ul. insa dupa cum bine stiti, nu toti copii mananca de fiecare data cand trebuie, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul, sa apasati pe fiecare tip de mancare care poate sa fie cu fructe precum mere proaspete, lapte in sticla sau chiar si mici prajiturele de bebelusi pe care bebelusul din acest joc sa le manance.

Odata ce terminati cu hranitul acestui bebelus, o sa vedeti ca este destul de murdar si trebuie sa va pregatiti de o baie si sa va culcati, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa spalati acest bebelus folosind mouse-ul. Cada cu apa si spuma sunt pregatite, iar voi trebuie sa ajuati bebelusul sa se spele singur, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul si sa folositi sampon, sapun si micii bureti de bebelus pentru a avea un bebelus curat.

Inainte de culcare, bebelusul va dori sa va jucati impreuna, astfel ca in camera de joaca, am pregatit pentru voi o gramada de jucarii interesante si o sa vedeti cum puteti sa le folositi pe toate cu mouse-ul. Trebuie sa apasati cu mouse-ul pentru ca acest copil sa se joace cu tobele, cu micile pistoale cu laser dar si cu alte jucarii de plus pe care le are in camera sa.

O zi plina de actiuni interesante se termina mereu cu un somn odihnitor pentru toti bebelusii de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa va ajutati personajul sa se pregateasca de somn, ceea ce inseamna ca trebuie sa ii schimbati scutecul cu unul nou dar si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa il imbracati cu pijamale de bebelusi folosind mouse-ul pentru a-l dezbraca de hainele de zi si sa il imbracati in pijamale. Distractie placuta!

 

Ingrijiti Bebelusul

Cum se joaca Ingrijiti Bebelusul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.