De la Tocilara la Fab Editia Banchetului

📅21.01.2020, jucat de: 852 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul De la Tocilara la Fab Editia Banchetului?

In viata fiecarui adolescent, vine seara balului de absolvire, iar astazi dragi copii va aducem un nou joc Disney din categoria de jocuri cu Mica Sirena, in care o sa vedeti ca Ariel are mare nevoie de ajutorul vostru sa fie una dintre cele mai dragute printese Disney de la balul de absolvire.

Acest joc online De la Tocilar la Fab Editia Banchetului este o noua provocare fashion pentru fete, in care o sa vedeti ca printesa Ariel are serioasa nevoie de ajutor pentru a arata cat mai bine, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul si toate ustensilele pe care le-am pregatit, printesa Disney va fi gata de seara banchetului de absolvire.

Ariel este o fata obisnuita de liceu, foarte desteapta si frumoasa, insa care se pare ca este vazuta ca si o tocilara. Voi dragi copii o sa vedeti ca Ariel este in continuare o fata draguta, insa care alege sa invete foarte mult si nu are neaparat grija de tenul sau sau de felul in care se imbraca. Acesta va fi un nou joc spa, de machiat, de ingrijit, de coafat si de imbracat, in care trebuie sa ii schimbati infatisarea printesei Disney in totalitate, astfel incat sa treaca de la tocilara la fabuloasa in cel mai scurt timp, pentru ca se apropie seara banchetului de absolvire, iar ea inca nu are un partener.

Toti baietii vor dori sa fie partenerul lui Ariel la banchet odata ce veti termina sa faceti toate schimbarile sub instructiunile noastre. Printesa Disney va avea nevoie de diferite tratamente faciale pentru a scapa de cosuri si sa aiba un ten frumos si ingrijit. Ariel va avea pe masa de machiat o crema de fata, iar folosind mouse-ul, o sa aplicati aceasta crema de hidratare, care o va ajuta sa scape de cosuri. Dupa crema, trebuie sa va spalati pe fata si sa reusiti sa aveti o fata curata, ulterior urmand sa o machiati pe Ariel.

Voi dragi copii o sa vedeti ca o data ce Ariel va scapa de cosuri si de impuritati pe piele, ea va deveni din ce in ce mai frumoasa si fabuloasa pentru banchet. Acesta nu este insa finalul, deoarece este important ce fel de rochie va purta Ariel la banchet. Trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti care dintre rochiile pe care noi le-am pregatit i se potriveste cat mai bine. Ariel este o printesa Disney roscata si moderna, astfel ca trebuie sa creati un contrast de culori, iar o rochie gri sau verde ar fi perfecta pentru printesa voastra preferata. Distractie placuta!

 

De la Tocilara la Fab Editia Banchetului

Cum se joaca De la Tocilara la Fab Editia Banchetului?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.