Printesa Aventura la Dentist

📅19.01.2020, jucat de: 980 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Aventura la Dentist?

Printesa Aventura la Dentist este cel mai nou joc pentru fete din categoria de jocuri cu Cenusareasa, in care o sa vedeti ca printesa Disney are nevoie de ajutorul unui dentist foarte priceput.

Printesa Cenusareasa are foarte multe probleme dentare, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii reparati toti dintii si problemele dentare folosind ustensilele si medicamentele speciale pe care noi le-am pregatit in cabinetul doctorului dentist.

In acest joc de fete si de baieti in acelasi timp, voi dragi copii trebuie sa demonstrati ca sunteti cei mai buni dentisti pentru printese Disney, astfel ca trebuie sa treceti cu bine peste cele patru provocari diferite din acest joc Disney cu dentisti.

Printesa Cenusareasa are foarte multe probleme dentare, cu gauri in dinti, carii mari si urate, bacterii dar si rani in interiorul gurii, iar voi trebuie sa fiti cei mai buni doctori dentisti de pe site-ul nostru. Folositi mouse-ul sa controlati toate ustensilele si sa administrati toate medicamentele, astfel Cenusareasa se va putea mandri cu un zambet curat si sanatos.

Pentru toate cariile din dinti pe care printesa Disney le are, veti folosi o gramada de ustensile automate de dentisti precum freze, burghiu dar si un spalator special cu apa. Prima provocare de care trebuie sa treceti este sa ii curatati intreaga gura printesei voastre preferate. Trebuie sa folositi mouse-ul si sa deschideti gura intreaga, sa extrategi toate bacteriile si sa ii puneti in gura o ustensila speciala pentru ca Cenusareasa sa stea cu gura deschisa mereu.

Odata ce terminati de inspectat gura printesei, trebuie sa treceti la curatat in detaliu fiecare parte a gurii, fiecare dinte si sa vedeti in detaliu care sunt cele mai mari probleme. Folosind mouse-ul, o sa ii puneti lui Cenusareasa aparat dentar, dupa care trebuie sa insurubati si sa amplasati fiecare piatra perfect pe dintii printesei.

Odata ce puneti aparatul dentar, problemele vor fi din ce in ce mai putine, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o spalati pe Cenusareasa pe dinti cat mai bine folosind periutele de dinti profesionale dar si sa ii faceti o radiografie de dinti pentru a vedea unde au fost problemele si cum arata dintii dupa intregul proces. Distractie placuta!

 

Printesa Aventura la Dentist

Cum se joaca Printesa Aventura la Dentist?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.