Ingrijiti Piciorul

📅18.01.2020, jucat de: 1080 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ingrijiti Piciorul?

Ne dorim sa ne distram impreuna pe ajocuri.ro, iar astazi dragi copii am pregatit pentru voi un nou joc online cu doctori, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa deveniti cei mai buni doctori de picioare, deoarece toti pacientii vostri de astazi vor avea rani si probleme la picioare.

In acest joc de fete, voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece nu este usor deloc sa fiti doctori foarte buni. Trebuie sa fiti atenti la fiecare mica rana pe care pacientii vostrii le vor avea pe picioare, astfel incat sa le vindecati sis a le ingrijiti in cel mai bun mod, iar voi dragi copii o sa vedeti ca o sa deveniti cei mai buni doctori pentru copii de pe site-ul nostru.

Lista de pacienti cu probleme la picioare este un foarte lunga, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, pentru a fi siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi toate ustensilele pentru a vindeca toate ranile de la picioare. Taieturi, lovituri puternice, vanatai dar si rani periculoase, toate trebuie sa fie rezolvate de catre toti doctorii de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, o sa reusiti sa vindecati toate problemele.

In acest joc, o sa vedeti ca fetele si baietii din acest joc vor fi destule probleme de rezolvat, astfel incaat in acest joc pentru copii, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa scoateti cu penseta toate cioburile de sticla din talpa piciorului, sa puneti crema pe toate loviturile astfel incat sa curga sangele cat mai bine. Pe toate vanataile trebuie sa puneti pansamente si sa vedeti cum puteti sa coaseti toate ranile deschise si o sa vedeti ca aceste rani nu vor mai sangera.

Toate aceste procedure medicale pentru problemele la picior pe care pacientii vostri le au se vor face folosind mouse-ul, iar voi dragi copii o sa fiti cu un pas in fata pentru a deveni cei mai buni doctori de pe site-ul nostru, unde in continuare vom aduce jocuri pe telefon cu doctori si jocuri pe tableta cu doctori online pe care le puteti juca gratuity online. Distractie placuta!

 

Ingrijiti Piciorul

Cum se joaca Ingrijiti Piciorul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.