Talking Tom Stele Ascunse

📅18.01.2020, jucat de: 1903 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Talking Tom Stele Ascunse?

Talking Tom stele ascunse este noua noastra provocare online cu animale si personaje dragute, iar voi o sa vedeti ca toate personajele Talking Friends vor aparea aici pe site-ul nostrum in acest joc online cu stele ascunse.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie ca alaturi de Talking Tom, Ginger sau Talking Angela, trebuie sa gasiti toate stelele ascunse din fiecare imagine, astfel incat sa acumulati o gramada de puncte. Trebuie sa fiti extrem de atenti si de bine pregatiti, deoarece Tom si prietenii sai animale sunt toti bebleusi, iar ei vor avea nevoie de ajutorul vostru sa termine fiecare nivel in cel mai scurt timp, ceea ce inseamna ca trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum alaturi de Talking Friends sa gasiti toate stelele ascunse.

Fiecare imagine din acest joc va reprezenta un nivel din Talking Tom Stele Ascunse, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti. Bebelusul Talking Tom dar si restul de bebelusi Talking Friends, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti ca alaturi de aceste personaje bebelus pisici, caini sau pasari, sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte.

In acest joc, va aducem o gramada de imagini interesante si sa vedeti cum folosind mouse-ul care va avea o lupa puternica, trebuie sa gasiti toate stelele ascunse.

Timpul din fiecare nivel va fi limitat, iar voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, deoarece singurul mod in care alaturi de Talking Tom, o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca fiecare imagine cu animale bebelus vor fi pregatite pentru voi si o sa ii ajutati pe Talking Tom, Ginger sau Talking Angela, care vor reveni aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri cu animale pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Talking Tom Stele Ascunse

Cum se joaca Talking Tom Stele Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.