Fashion Urban Safari

📅17.01.2020, jucat de: 558 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fashion Urban Safari?

Un nou joc online fashion apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni trebuie sa faceti alegerile potrivite pentru ca fetele de pe site-ul nostru sa se imbrace alaturi de unele dintre cele mai dragute trei fete de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, am pregatit un nou joc online de imbracat si de machiat, in care cele trei fete dragute vor avea nevoie de unele dintre cele mai dragute haine pentru fete pe care voi dragi copii sa le gasiti in dulapurile de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece aceste haine urban fashion trebuie sa fie cat mai dragute si moderne.

Alaturi de cele trei fete tinere si moderne, trebuie sa creati o gramada de vestimentatii interesante din safari. Trebuie sa gasiti atat haine, machiaje coafuri si accesorii pe care fetele sa le poarte, iar voi o sa vedeti ca fiecare dintre ele se vor intoarce aici pe site-ul nostru.

Fiti foarte creativi, folositi mouse-ul si trebuie sa mergeti impreuna pentru a gasi trei vestimentatii safari urban fashion pentru fete, astfel incat sa le ajutati pe cele trei fete dragute sa fie cele mai moderne si cele mai dragute de pe site-ul nostru.

Odata ce ati terminat sa imbracati si machiati fiecare fata dintre cele trei, va trebui sa le gasiti si coafuri si accesorii pe care fetele de pe site-ul nostru sa le poarte in viitoarele jocuri pe telefon si pe tableta de pe site-ul nostru! Distractie placuta!

 

Fashion Urban Safari

Cum se joaca Fashion Urban Safari?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.