Surori Fashion Yeezy

📅16.01.2020, jucat de: 871 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surori Fashion Yeezy?

Surori Fashion Yeezy este cele mai nou joc online de fete de pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite pentru cele doua surori Kardashian de pe site-ul nostru.

In acest joc online de imbracat si de machiat, in care dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de Kim Kardashian si sora sa, Kendall Jenner. Voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa creati vestimentatii Yeezy pentru ambele surori. In acest joc pentru fete, voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Kim si Kendall vor dori sa fie cele mai dragute surori fashion de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa gasiti haine Yeezy si accesorii Yeezy pe care doar Kim si Kendall sa le poarte. Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece aceste doua surori sunt doua dintre cele mai cunoscute fete din lume.

Acest joc de imbracat, de machiat si de coafat este unul dintre cele mai interesante de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a reusi sa treceti de la un nivel la altul al jocului. Kim si Kendall Jenner vor dori sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi.

O sa vedeti ca aceste doua fete vor avea nevoie de ajutorul vostru si trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa le gasiti cele mai dragute vestimentatii Yeezy 2020 pe care doar aici pe ajocuri.ro le puteti gasi in jocurile de pe telefon si de pe tableta online gratuite. Distractie placuta!

 

Surori Fashion Yeezy

Cum se joaca Surori Fashion Yeezy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.