Printesa Vinerea Casual

📅16.01.2020, jucat de: 703 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Vinerea Casual?

Printesa Vinerea Casual este cel mai nou joc online de fete pe care il puteti juca gratuit alaturi de printesa din categoria de jocuri cu Frumoasa si Bestia, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa o ajutati pe printesa voastra preferata sa arate cat mai bine intr-o vineri casual.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Belle sa arate cat mai bine. In acest joc Disney pentru fete, o sa vedeti ca am pregatit o noua provocare fashion cu Belle, in care trebuie sa o ajutati pe fiecare dintre prietenele voastre cum sa se distreze intr-o vineri casual.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in acest joc Disney pe telefon si pe tableta, va trebui sa vedeti cum o puteti ajuta pe Belle sa se relaxeze dupa o saptamana lunga si grea. Trebuie sa o ajutati pe Belle sa isi schimbe vestimentatia, deoarece va dori sa aiba haine casual cat mai dragute. Trebuie sa va folositi mouse-ul in acest joc pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa alegeti doar hainele casual potrivite pentru Belle.

Sunt o gramada de haine fashion in dulapul lui Belle, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca printesa Disney va arata foarte bine si o sa vedeti ca ea se va intoarce aici pe site-ul nostru.

Machiaje, coafuri si accesorii sunt si ele gata pentru printesa Disney, deoarece trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca Belle va deveni una dintre cele mai dragute printese Disney de pe site-ul nostru, iar fetele si printesele vor sti cum sa se imbrace intr-o vineri casual. Distractie placuta!

 

Printesa Vinerea Casual

Cum se joaca Printesa Vinerea Casual?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.