Vrei sa Fii Iubita Mea

📅16.01.2020, jucat de: 665 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vrei sa Fii Iubita Mea?

Pentru ca in fiecare zi a saptamanii aici pe site-ul ajocuri.ro o sa vedeti cum noi jocuri pentru fete sunt gasite si gata de joaca, astazi va prezentam jocul Vrei sa Fii Iubita Mea, un joc online de fete, in care o sa vedeti ca fata adolescenta este personajul principal, si are nevoie de ajutorul fetelor.

In acest joc online de fete, fata adolescenta vrea sa aiba un iubit, insa nu a reusit sa faca asta de una singura, iar astazi vine alaturi de acest nou joc HTML5 de pe site-ul nostru, pe care il puteti juca gratuit online si pe telefon si pe tableta, astfel incat sa isi gaseasca un iubit perfect. Voi dragi copii o sa vedeti ca fata din acest joc va treuie sa treaca printr-o serie de schimbari, iar voi sunteti singurele fete care o pot ajuta.

In acest joc de imbracat, de coafat si de machiat, o sa vedeti ca fata adolescenta va avea pe telefon diferiti baieti cu care trebuie sa se potriveasca foarte bine astfel incat acesta sa fie noul sau iubit, astfel ca trebuie sa alegeti unul dintre baieti, si sa o ajutati pe fata adolescenta sa se potriveasca din ce in ce mai mult cu baiatul.

Odata ce alegeti baiatul, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii schimbati infatisarea acestei fete, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece ea va avea nevoie sa va folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc si sa incepeti sa ii cautati coafuri moderne si cat mai dragute, machiaje noi dar si cat mai simple, o gramada de accesorii, si cel mai important o vestimentatie noua.

Toate aceste lucruri combinate in diferite moduri, o sa vedeti ca o vor face pe fata adolescenta sa se potriveasca 100% alaturi de baiatul pe care il alegeti, iar voi dragi copii o sa vedeti ca noi jocuri online pentru fete vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in categoria de jocuri de fete. Distractie placuta!

 

Vrei sa Fii Iubita Mea

Cum se joaca Vrei sa Fii Iubita Mea?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.