Haos Cosmic

📅23.03.2020, jucat de: 1088 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Haos Cosmic?

Sunt foarte multe jocuri online Disney care apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca va asteptam alaturi de o super provocare de indemanare si de aventura pentru baieti si pentru fete, in care o sa va intalniti alaturi de noul nostru personaj, Gabby Duran.

O noua categorie de jocuri cu Gabby Duran si Unsittables apare astazi aici pe site-ul nostru, o categorie in care o sa gasiti jocuri Disney pe telefon si pe tableta, in care o sa acumulati o gramada de puncte. Astazi, o sa vedeti ca Gabby Duran vine alaturi de o super provocare, in care o sa aveti ocazia sa treceti prin diferite nivele alaturi de ea si extraterestri Disney. Trebuie sa o ajutati pe Gabby Duran sa termine fiecare nivel din fiecare provocare, chiar daca ea este sa colectati gunoi, sa strangeti obiecte, sa cautati obiecte sau chiar si sa gatiti si sa treceti prin fiecare nivel cu un punctaj cat mai mare, astfel o sa reusiti sa o ajutati pe Gabby Duran sa termine acest nou joc Disney avand cel mai mare punctaj.

Trebuie sa fiti atenti si bine pregatiti, deoarece provocarile lui Gabby Duran vor deveni din ce in ce mai dificile cu fiecare nivel pe care il terminati. Distractie placuta!

Haos Cosmic

Cum se joaca Haos Cosmic?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.