Zuma Deluxe

📅30.01.2019, jucat de: 69020 ori, voturi: 109

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zuma Deluxe?

Joaca chiar acum jocul Zuma Deluxe Online gratis si incearca sa spargi cat mai multe bile alaturi de broasca din mijlocul jocului. Pentru a reusi sa distrugi bilele din jocul Zuma va trebui sa gasesti cel putin doua bile colorate la fel, dupa care sa incerci sa arunci inca o bila alaturi de broscuta verde langa cele doua astfel incat sa ai cel putin trei bile de aceasi culoare, dupa care vei observa ca toate bilele identice aflate una langa cealalta vor disparea, se vor distruge si in felul acesta va trebui sa continui sa spargi bile pana reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate ale jocului.

Jocul Frogtastico este noua denimire a vechiului Zuma Deluxe vechi, iar creatorii jocului au inlocuit vechea versiune a jocului deoarece acesta se poate juca atat de pe calculator cat si de pe mobil, ceea ce face din acest joc o aplicatie HTML5 foarte indragita atat de copii cat si de adultii care vor sa ia o pauza de la servici. Jocul are 13 nivele de dificultate pe care va trebui sa le termini cat mai repede in cazul in care vrei sa castigi toate aceste puncte puse la dispozitia jucatorilor.

Sirul de bile colorate Zuma se va deplasa cu aceasi viteza in sens invers a acelor unui ceas, iar cel mai important lucru pe care va trebui tu sa-l faci este sa nu lasi ca sirul bilelor sa ajunga in partea opusa de unde a pornit deoarece atunci jocul se va sfarsi, iar tu va trebui sa incepi din nou aceasta misiune. Pentru a castiga timp mai mult, a distruge mai multe bile deodata va trebui sa tragi cu tunul in diferitele indicii si obiecte care apar pe parcursul jocului astfel incat sa acumulezi tot felul de bonusuri care te vor ajuta sa treci mai repede prin aceste misiuni; aceste bonusuri pot fi: timp in plus, mai multe bile, bombe, schimbarea culorii bilelor, sau o bila care are toate culorile si care poate sa se transforme la fel ca un cameleon.

Zuma Deluxe

Cum se joaca Zuma Deluxe?

Folositi mouse-ul