Mahjong cu Fluturi

📅31.07.2019, jucat de: 260192 ori, voturi: 94

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mahjong cu Fluturi?

Unul dintre cele mai populare jocuri de tipul mahjong este acum aici; mahjong cu fluturi colorati pe care va trebui sa ii unesti astfel incat sa reusesti sa ii faci sa zboare. De fiecare data cand reusesti sa formezi fluturi perechi, respectiv sa unesti doua aripi ale fluturilor care sunt identice vei reusi sa castigi puncte bonus si totodata sa creezi un fluture care reuseste sa zboare.

Toti acesti fluturi frumosi vor trebui uniti astfel incat sa treci de toate nivelele jocului si in acest fel sa castigi din ce mai in ce mai multe bonus. Jocul Butterfly Kyodai este unul foarte cunoscut printre jucatorii de mahjong pe timp, deoarece are si doua lucruri importante care ii ajuta pe jucatori sa treaca mai repede de impasurile pe care le au, respectiv bagheta magica care iti va arata de trei ori miscarile pe care trebuie sa le faci astfel incat sa unesti flutirii, iar cel de al doilea buton te va ajuta sa reincepi jocul in momentul in care nu reusesti sa treci peste miscarile care te blocheaza.

Modelele fluturilor sunt variate, motiv pentru care va trebui sa fii foarte atent sa nu confunzi aripile fluturilor, deoarece fiecare flutur este colorat intr-un mod unic care face din el o vietate deosebita. Incearca sa te incadrezi in timpul impus de joc pentru fiecare nivel si totodata te invitam sa ne spui printr-un comentariu cate puncte ai reusit sa obtii.

Mahjong cu Fluturi

Cum se joaca Mahjong cu Fluturi?

Folositi mouse-ul