Baiatul Foc si Fata Apa 3

📅26.02.2020, jucat de: 658266 ori, voturi: 1565

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul Foc si Fata Apa 3?

Foc si Apa III - The Ice Temple, asa numitul Templul de Gheata este noua aventura pe care ti-o oferim pe ajocuri.ro in care va trebui sa inveti sa mergi pe gheata.
Pentru inceput va trebui sa sti ca de data aceasta intreaga aventura a jocului este putin diferita, in sensul ca acum vei fii intr-o lume complet noua, un templu inghetat, plin de apa si substante alunecoase pe care va trebui sa incerci sa le potrivesti cum trebuie astfel incat sa nu ajungi sa cazi in capcanele jocurilor. 

In Templul de Gheata vei avea de infruntat nou misiuni prin care vor trece Fireboy and Watergirl care de data aceasta for fi diferite fata de actiunile pe care le-ai avut pana acum in misiunile Templul din Padure, Templul Luminilor. Baiatul de foc poate sa treaca prin lacurile cu lava care de data aceasta vor fi mult mai lungi si mai mari, iar fata de apa va avea posibilitatea de a trece prin lacurile glaciare. Un alt aspect diferit este faptul ca pe anumite portiuni de traseu vei intalni gheata, ghetus care aluneca, insa fiecare dintre cele doua personaje va reactiona diferit la acest nou impuls; baiatul de foc se va deplasa mult mai incet pe traseul de gheata, iar fata de foc se va deplasa mult mai repede pe acea portiune.

Pentru a traversa difreritele portiuni cu apa sau lava va trebui sa apesi botoane care sa coboare obiecte pe care poti sa sari astfel incat sa ajungi de pe o parte a traseului pe cealalta. Diamantele si punctele bonus nu vor fi uitate nici in aceasta misiune, deci va trebui sa fii cu ochii pe ele pentru a reui sa deblochezi usile de la finalul nivelului.

Baiatul Foc si Fata Apa 3

Cum se joaca Baiatul Foc si Fata Apa 3?

cu sagetile va trebui sa gasesti diferite solutii astfel incat sa reusesti sa treci peste toate misiunile pe care le ai si in acest fel sa treci de diferitele misiuni greu de controlat in noile misiuni dificile.