Spanzuratoarea in Romana

📅11.01.2013, jucat de: 261234 ori, voturi: 743

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spanzuratoarea in Romana?

Incearca chiar acum aceste jocuri cu Spanzuratoarea in Romana online in care va trebui sa alegi din categoriile: spanzuratoarea cu animale, spanzuratoarea cu fructe, spanzuratoarea cu judete, spanzuratoarea cu parti din corp, spanzuratoarea cu plante, spanzuratoarea cu flori, spanzuratoarea cu tari, spanzuratoarea cu orase, spanzuratoarea cu legume precum si toate celelalte categorii pe care le poti gasi in acest joc deosebit de interesant si de educativ totodata.

Incearca sa cauti cat mai multe dintre toate aceste materii pe care le gazduieste jocul si in acest fel sa reusesti sa rezolvi cat mai repede toate nivelele de dificultate puse la indemana jucatorilor in aceste jocuri oferite in lb romana special pentru copii si adultii ce vor sa joace jocurile de gandire, de logica si de indemanare pferite de Friv.ro.

Dupa ce ti-ai ales categoria de jocuri cu spanzuratoarea in limba romana, poti sa incepi sa cauti si totodata sa gasesti literele, consoanele precum si vocalele jocului astfel incat sa descoperi cuvintele romanesti pe care jocul le ascunde cu stelute. Mare grija, deoarece daca nu reusesti sa dai solutiile corespunzatoare jocului vei avea de pierdut, iar prietenul nostru, omul care este supus spanzurarii s-ar putea sa moara si in acest fel sa nu mai reusesti sa castigi punctele bonus puse in joc.

Ei bine, noi ne-am hotarat sa iti oferim cateva bonusuri si astfel sa iti spunem cateva dintre cuvintele in romana care vor aparea in joc: banane, banana, capsuni, struguri, piersici, ananas, kiwi, porci, cai, vaci, oite, gaini, cap, om, picior, abdomen, Romania, Italia precum si alte tari din Europa sau America. Cu cat reusesti sa gasesti mai repede cuvintele potrivite vei fi recompensat cu aceste puncte bonus, iar in acest mod vei castiga noi activitati ale jocurilor cu spanzuratoarea romaneasca.
Dupa ce ai incercat jocul, indiferent daca au reusit sa descoperi cuvintele in romana, te rugam sa ne lasi un comentariu si sa ne spui daca ti-a placut precum si un LIKE pe Facebook in cazul in care consideri ca acest joc merita sa fie raspandit si prietenii tai sa il joace la zilele lor de nastere sau cu alte ocazii.

Spanzuratoarea in Romana

Cum se joaca Spanzuratoarea in Romana?

cu mouse-ul va trebui sa alegi categoria pe care vrei sa o joci, dupa care sa incepi sa gasesti cuvintele in limba romana pe care jocurile cu spanzuratoare ti le ofera pe ajocuri.ro