Gta Vice City Romania

📅28.09.2013, jucat de: 462508 ori, voturi: 2180

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Gta Vice City Romania?

Vice City Bucuresti face parte din cadrul jocuri cu masini Vice City Romania, in care tu va trebui sa actionezi la fel ca si un gangster perfectionist in tot ceea ce inseamna jafuri si furturi, sa reusesti sa iti duci misiunile la bun sfarsit si de ce nu sa faci omoruri si sa chinuiesti chiar si oameni. Ceea ce va fi destul de complicat si de greu va fi sa treci de nivelele de dificultate pe care le ai in aceste jocuri, insa cu siguranta vei reusi sa termini toate misiunile deoarece in acest fel toate activitatile pe care le ai sunt destul de simple si usoare pentru fiecare copil care vrea sa joace si ce vrea sa castige puncte bonus in clasamentul jucatorilor.

Ei bine, mare grija sa ai a hotii de portofele, de masini care nu tin cond ca este masina ta si in plin trafic in cadrul noului joc Vaisiti te vor opri in mers si te vor da jos din masina sport pe care o conduceai cu viteza in mijlocul Bucurestiului. Fiecare misiune pe care reusesti sa o duci la bun sfarsit iti va umple bagheta de energie ceea ce va insemna ca vei putea accesa anumite coduri pentru tancuri, pentru a merge repede, pentru a avea toate armele si a impusca tot ceea ce iti iese in cale, pentru a deveni inamovibil si nemuritor astfel incat toti sa traga cu armele cu gloante reale si adevarate in tine, iar tu sa reusesti sa te menti pe punctul tau neclintit.

Orasul Bucuresti din tara Romania a fost reprodus cu mare exactitate in noul joc, motiv pentru care echipa ajocuri.ro te asteapta sa joci cat mai repede noul joc si sa ne povestesti si noua cum ti s-a parut indiferent de parerea sau impresia pe care ti-a lasat-o.

Gta Vice City Romania

Cum se joaca Gta Vice City Romania?

cu sagetile va trebui sa te deplasezi alaturi de omul sau oamenii pe care-i controlezi din diferitele gasti de banditi si mafioti.