Tractorul de foc

📅29.02.2020, jucat de: 2767442 ori, voturi: 386

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tractorul de foc?

Tractorul de foc (Tractor Mania) este un joc palpitant in care trebuie sa strabati toate cele 24 de nivele si sa-ti indeplinesti misiunea. La inceputul jocului trebuie sa-ti alegi dintre doua tractoare pe acela care crezi ca este mai performant, dar dupa ce veti completa nivelele superioare vi se vor debloca alte 3 tractoare mult mai bune in toate privintele cu care va va fi mai usor. In unele nivele nu veti fi doar cu tractorul, deoarece veti avea atasat de dumneavoastra inca un vehicul greu sau o remorca care va poate incurca destul de tare, deci trebuie sa fiti atenti si sa nu va grabiti.

In partea de jos din stanga ecranului aveti bonusul, care scade de la 100, de aceea trebuie sa fiti cat mai rapizi cu putinta pentru a va ramane cat mai multe puncte bonus din total. Nu are rost sa pierdeti vremea cu cascadorii cu tracorul deoarece aveti si viata si daca din greseala va rasturnati va trebui s aincepeti nivelul de la inceput. Pe masura ce avansati la nivele superioare va asteapta drumuri mai lungi si pline cu obstacole pe care va va fi tot mai greu sa le duceti la bun sfarsit daca nu va concentrati.

Pe drum veti intalni niste stelute pe care va sugerez sa le adunati deoarece veti primi puncte in plus si astfel veti avea un scor mai mare la final. Astept comentarile voastre daca ati reusit sa terminati toate cele 24 de nivele si ce scor ati avut in final. Daca va placut jocul va invit sal votati la adevarata lui valoare. Dati tot ce aveti mai bun si fiti atenti la drum pentru a avea satisfactia ca ati terminat jocul cu cel mai mare punctaj.

Tractorul de foc

Cum se joaca Tractorul de foc?

Folositi sagetile