Jocurile Anilor '90

Jocurile Anilor '90

O sa va intalniti pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de unele dintre cele mai cunoscute personaje din istoria jocurilor video. Jocurile pe playstation sau de pe xbox isi fac loc usor pe ajocuri.ro unde o sa gasiti cate o categorie de jocuri speciale pentru aceste povesti incredibile, in care va puteti face o gramada de prieteni si unde o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte in toate aventurile de supereroi dar si de baieti curajosi pe care noi le vom pregati.

Incepand de astazi, categoriile de jocuri cu Mario, Printul din Perisa sau Prince of Persia asa cum este cunoscut in lumea intreaga, Warcraft un joc vechi insa care in anul 2019 a primit o innoire dar care il face sa arate la fel ca in anii '90, atunci cand a iesit originar. Need for Speed sunt cele mai cunoscute jocuri de curse cu masini pe care suntem siguri ca le-ati jucat macar o data in viata. Tarzan, Spongebob sau Mortal Kombat sunt restul categoriilor de jocuri online de baieti si de aventura pe care le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde cele mai noi si cele mai vechi jocuri pot fi jucate gratuit online atat pe telefon cat si pe tableta alaturi de prietenii vostri.

Selectia de jocuri de baieti dar si de fete este una foarte mare, astfel ca vom continua alaturi de voi sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp sa reusiti sa gasiti cele mai populare jocuri din istorie de pe calculator sau console de jocuri video, insa jucate online gratuit chiar aici pe ajocuri.ro.

                                                    super mario

Unele dintre cele mai clasice jocuri din istorie este primul joc Mario, care a devenit una dintre cele mai tari jocuri de aventura, un joc platformer care a devenit foarte popular in randul adultilor nu numai al copiilor din intreaga lume. Mario a devenit din ce in ce mai celebru in lumea jocurilor video. Pentru a vedea cat de mult va puteti distra, va vom zice regulile jocurilor, deoarece chiar daca Mario este un joc de aventura, o sa vedeti ca in lumea virtuala in decursul anilor, au aparut foarte multe jocuri Mario de imbracat, unul special pentru fete, insa la fel de cunoscut ca si jocurile Mario sau Super Mario si Luigi, a fost Mario Kart.super mario poster Mario Kart a deveniti primul joc cu masini pe care Mario l-a lansat, iar voi dragi copii o sa vedeti ca acesta va fi un joc de curse cu masini animate din cele mai interesante desene animate.

Mario este un joc de aventura pentru copii de toate varstele, deoarece o sa vedeti ca fiecare nivel este diferit, ceea ce inseamna ca va capta atentia tuturor baietilor sau fetelor care il joaca. Acest joc de aventura este foarte simplu de jucat la inceput, lucru pe care il puteti vedea chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro unde in categoria de jocuri cu Mario o sa vedeti ca aventurile noastre vor incepe in aceeasi lume. Mario va trebui sa alerge printr-un mic nivel, in care pietrele pot fi distruse daca le loveste cu capul. Broastele Testoase il pot rani pe Mario, insa in momentul in care veti sari pe ele, acestea se vor baga in carapece, insa sunt la fel de periculoase in momentul in care se vor pune inapoi in miscare. Pentru ca Mario este un adevarat supererou al anilor '90, o sa vedeti ca va avea abilitati speciale, insa pentru asta, trebuie sa gasiti toate ciupercile de culoare rosie sau verde. Ciupercile rosii il vor ajuta pe Mario sa creasca si sa fie mai puternic, iar un lucru nemaipomenit este ca ciupercile verzi, il vor ajuta pe Mario sa devina Luigi!

Sunt multe jocuri de aventura cu Mario, insa nu in toate Mario si Luigi formeaza o echipa, astfel ca Mario cu ajutorul acestor ciuperci se poate schimba in Luigi si va putea continua jocul ca si fiind Luigi. Aceste jocuri pentru copii cu Mario sunt pregatite chiar aici pe site-ul nostru si o sa vedeti ca Mario va incerca sa pregateasca multe jocuri cu masini, jocuri cu motociclete, jocuri de imbracat dar si jocuri de colorat, jocuri puzzle sau jocuri de memorie pe care voi le puteti juca gratuit alaturi de Mario si Luigi.

super mario brosSuntem mereu pregatiti pe ajocuri.ro cu multe provocari interesante care sa va placa sa iubiti epoca anilor '90, iar Mario alaturi de prietenii sai va asteapta alaturi de Super Mario Rush, unul dintre cele mai noi jocuri de aventura, care dragi prieteni o sa vedeti ca pot fi jucate atat pe telefon cat si pe tableta online. Mario si Bonzai, este unul dintre principalele jocuri de baieti in care o sa jucati alaturi de Mario si Luigi, Mario Batran este singurul joc de aventura, in care o sa vedeti ca atat personajul Mario cat si personajul Luigi vor fi batrani, insa si ciupercile sau broscutele testoase vor fi batrane si se vor misca diferit. Mario Carte de Colorat cu Masini este un joc gratuit de colorat, in care Mario sau Luigi vor aparea in fiecare imagine din cartea de colorat alaturi de Masini din jocul Mario Kart. Mario Briose cu Ciuperci este unul dintre multimea de jocuri online de gatit pe care voi alaturi de Mario le puteti gasi, in care sa ii faceti cea mai gustoasa mancare lui Luigi. Luigi Impusca Zombie sau Mario Plimbare cu Camionul sunt doar cateva din cele foarte multe aventuri si provocari pe care Mario le-a pregatit pentru voi aici pe ajocuri.ro, jocuri gratuite pe care sa le jucati pe telefon si pe tableta gratuit alaturi de toti prietenii vostri.


                                                                               Cele mai cautate jocuri cu Super Mario

   minecraft editia super mario   mario batalia din regat   mario si lansatorul de rachete   mario si tinutul de gheata




                                                                      pacman

Super jocurile anilor '90 sunt cele mai populare chiar si in anul 2020, iar cand vorbim de astfel de jocuri vechi, o sa vedeti ca nu putem sa omitem jocurile Pac Man care se gasesc in principal in salile de jocuri pe aparate speciale numite jocuri arcade, insa pentru ca dorim sa ne distram impreuna, jocurile Pac Man pot fi gasite si pe ajocuri.ro la doar un click distanta!

Jocurile Pac Man sunt simple, deoarece sunt doar doua reguli pe care trebuie sa le urmati astfel incat sa castigati acest joc cu creaturi Pac Man si mici stafii colorate. Una din putinele reguli din jocurile Pac Manpac man este ca trebuie sa va feriti de stafiile colorate, deoarece acestea va vor face rau personajului Pac Man pe care il veti controla si care va arata in general cu un emoticon galben, pe care il veti controla folosind tastele SAGETI de pe tastatura. A doua regula a jocului este ca in momentul in care personajul pe care il controlati va reusi sa manance una dintre bulinele din colturile labirintului, o sa vedeti ca stafiile care va urmaresc vor reusi sa devina comestibile si pentru voi, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa colectati cat mai multe puncte gasind aceste stafii si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de avatarul vostru Pac Man sa goliti intregul labirint, iar voi o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni jucatori Pac Man de pe site-ul nostru.

Trebuie sa terminati fiecare aventura din labirint, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj. O sa vedeti ca sunt o gramada de mici puncte in fiecare tunel al labirintului, iar punctele mari din colturile labirintului vor avea un puncatj foarte mare si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa incepeti sa vanati si voi la randul vostru pentru a acumula puncte din ce in ce mai multe, iar voi o sa vedeti ca unele dintre cele mai interesante jocuri Pac Man de pe site-ul nostru vor fi cu cele mai cunoscute personaje din lumea Disney sau Nickelodeon. Coco Pac Man, Printesa Nella Pac Man, Pac Man cu Frankie sau Miraculos Buburuza Pac Man sunt doar cateva din aventurile din labirintul Pac Man care sunt gata sa le jucam impreuna.

                                                                 Cele mai cautate jocuri Pacman


   coco pac man   printesa nella pac man   miraculos buburuza pac man   pac man cu paw patrol



                                                                      tetris online


Mereu in atentia celor mai buni jucatori online, ajocuri.ro este singurul mod in care o sa reusiti sa gasiti cele mai populare jocuri pentru copii online gratuite, iar Tetris este un joc extrem de popular si de cunoscut in intreaga lume inca din anii '90 cand jocurile pe calculator au inceput sa devina un hobby nu doar pentru copii cat si pentru adulti.

Jocul Tetris in general este unul destul de simplu, insa toate jocurile simple au devenit din ce in ce mai greu de jucat odata ce ajungeti foarte departe. Trebuie sa fiti extrem de atenti pe toata durata unul joc Tetris, deoarece o sa vedeti ca fiecare piesa de Tetris pe care o aranjati urmeaza sa devina un adevarat stalp sau un zid, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa le spargeti, insa pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati un zid uniform, care nu are nici o piesa lipsa. Trebuie sa amplasati fiecare piesa Tetris in locul potrivit, astfel incat sa nu fie nici un patratel lipsa din zidul vostru, astfel acesta va exploda.

Tetris este aproape ca si un joc puzzle, in care piesele sunt aceleasi mereu, astfel ca trebuie sa ajungeti ce in cel mai scurt timp, sa le invartiti si sa le aranjati intr-un mod in care veti construi cel mai puternic zid, care insa se va distuge singur deoarece daca faceti greseli, zidul Tetris se va inalta si o sa vedeti ca daca zidul ajunge la tavanul jocului, este sfarsitul vostru si va veti pierde punctele. Tetris 3D, Bizaardvark Tetris, Minetris, Enchantimals Tetris sau Coco Tetris sunt jocurile Tetris pentru copii in care o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate din cele mai cunoscute desene animate din lume.  


                                                                        Cele mai populare jocuri Tetris


   violetta tetris   tetris cu ever after high   phineaas si ferb tetris   testoasele ninja tetris


                                                                           csgo

Odata ce lumea jocurilor a devenit posibila pentru cat mai multi copii din intreaga lume, s-a creat o lume a politistilor si a teroristilor numit Counter Strike 1.6. Acest joc Counter Strike este primul joc online multiplayer cu impuscaturi, unde dragi copii o sa vedeti ca aveti ocazia sa alegeti daca distrugeti lumea sau alegeti partea legii si va imbracati in politisti. Counter Strike este un joc interesant, in care o sa vedeti counter strike global offensiveca veti avea de ales intre doua tabere, sa alegeti o harta in care jucati si sa fiti siguri ca o sa luptati cat mai bine astfel incat sa ajungeti sa castigati acest mic razboi politisti sau counter terorist impotriva teroristilor.

Counter Strike este un joc 3D de baieti, in care veti gasi o gramada de harti cunoscute, insa cea mai cunoscuta dintre ele este chiar Dust 2. O harta cu scenariu in care trebuie sa plasati o bomba daca sunteti terorist, sau sa salvati lumea de explozia acestei bombe daca sunteti counter teristi. Trebuie insa sa fiti atenti, deoarece este un joc 3D multiplayer cu impuscaturi, astfel ca veti juca alaturi si impotriva altor oameni din intreaga lume. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a avea o tinta cat mai precisa, deoarece o sa vedeti ca timpul vostru pentru fiecare misiune va fi unul limitat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va impuscati inamicii si o sa reusiti sa deveniti cei mai buni jucatori de Counter Strike aici pe site-ul nostru.

Counter Strike 1.6 este primul joc 3D cu impuscaturi, insa in anul 2017 Counter Strike Global Offensive sau CSGO apare pe piata si a deveniti din acel momen si mai iubit in intreaga lume, deaoarece creatorii acestui joc cu impuscaturi si de actiune au facut ca totul sa fie mult mai clar si sa arate mult mai bine. Pentru ca este un joc Multiplayer, Counter Strike este jucat in toate colturile lumii, astfel ca jucand aceste jocuri de aventura, o sa aveti ocazia sa va faceti foarte multi prieteni si o sa reusiti chiar sa va faceti prima echipa Counter Strike de pe ajocuri.ro.

Pentru ca a devenit din ce in ce mai popular, o sa vedeti ca jocurile Counter Strike vor fi diferite de la o zi la alta, iar voi o sa gasiti aceste aventuri 3D ca fiind cele mai interesante, ceea ce inseamna ca o aveti ocazia sa aveti cele mai mari punctaje in jocuri de razboi dar si in jocuri cu soldati ca si in Counter Strike. Counter Strike Portable, Combat Cubic Arena, GTA Counter Strike, Counter Strike Razbunarea sau Sniper Counter Strike sunt jocurile Counter Strike 3D din anii '90 pe care le puteti gasi aici pe ajocuri.ro incepand de astazi si pe care le puteti incerca oriunde ati fi daca aveti cea mai mica conexiune la internet.  

                                                       Cele mai cautate jocuri Counter Strike


   gta counter strike   sniper-counter-strike   soldatul-swat   counter-strike-revenge



                                                                             need for speed


Aici pe ajocuri.ro sunt o multime de jocuri de fete, insa jocurile de baieti de pe site-ul nostru sunt unele dintre cele mai interesante, iar voi o sa vedeti ca am adus pentru voi unele dintre cele mai distractive si populare provocari online. O sa gasiti o super categorie de jocuri cu Need for Speed chiar aici pe ajocuri.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece tuturor baietilor de pe site-ul nostru le plac jocuri online cu masini. Noi iubim jocurile Need for Speed cu masini de curse, iar marea majoritate din jocurile noastre de curse sunt jocuri 3D, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa castigati o gramada de curse cu masini si o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni jucatori Need for Speed de pe site-ul nostru.

Primul joc online Need for Speed a aparut in anii '90, cand a fost printre cele mai apreciate jocuri cu masini online, iar pana in ziua de azi, au aparut cel putin 15 jocuri de curse care poarta numele de Need for Speed, iar unele dintre acestea le puteti juca gratuit chiar si pe ajocuri.ro, unde o sa vedeti ca veti avea de condus unele dintre cele mai rapide si cele mai puternice masini precum marci de masini BMW, Ferrari, Lamborghini, Jaguar, Aston Martin Porsche sau Bugatti. Aceste masini nu vor fi usor de tinut sub control, astfel ca trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa castigati cursele din Need for Speed si o sa vedeti cum va puteti distra alaturi de toti prietenii vostri, deoarece sunt jocuri multiplayer online dar si jocuri in 2 pe care le puteti intalni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro.

Fiecare joc Need for Speed precum Need for Speed Shift, Need For Speed Carbon sau Need for Speed Most Wanted sunt prezente si pe site-ul nostru, iar voi o sa le vedeti daca o sa cautati dupa jocuri cu masini, jocuri 3d cu masini, jocuri de curse cu masini 3d online odata ce intrati pe site-ul nostru. O sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa conduceti masinile spre victorie in fiecare cursa 3D din jocurile Need for Speed care vor fi atat pe teren, cat si pe offroad sau curse pe beton unde sa deveniti cei mai buni piloti online.

Cursele noastre sunt gata sa le terminati aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca unele dintre jocuri precum Need for Speed Shift, Arde Cauciucurile, Need for Speed World, Need for Speed Porsche sau Need for Speed Most Wanted sunt doar cateva dintre jocurile online cu masini pentru baieti pe care le puteti intalni daca sunteti in cautarea adrenalinei in spatele unui volan dintr-o masina Need for Speed.

                                                Cele mai populare jocuri Need for Speed

curse-nfs-3d   parcari-cu-masini-de-politie-in-dubai-2   parcheaza-super-masinile.html   curse-3d-formula-1


logo tarzan


Povestea lui Tarzan si Jane este una impresionanta de iubire. Tarzan este un baiat care a crescut intreaga sa viata in mijlocul junglei amazoniene, pana in momentul in care a devenit adult, iar Jane impreuna cu tatal sau au inceput sa exploreze legenda lui Tarzan, omul maimuta care traieste precum o primata si care se comporta ca o maimuta tot timpul. Din momentul in care Jane a ajuns in jungla, aceasta a fost observata de catre Tarzan, care insa nu stia cum sa se comporte cu un alt om, deoarece nu a mai vazut unul de cand era copil si a ajuns in jungla. Fiind crescut de maimute in mijlocul padurilor, Tarzan considera oamenii ca si pericole din cauza vanatorilor ilegali care incerca mereu sa ii distruga familia adoptiva, familia de maimute alaturi de care a crescut si pe care incearca sa o protejeze in fiecare zi.

Tarzan este pregatit sa lupte in continuare pentru a salva viata animalelor din jungla, insa acesta se indragosteste de Jane si urmeaza sa se imprieteneasca, deoarece o salveaza din furia animalelor salbatice. O sa vedeti ca aceasta poveste de dragoste neobisnuita intre o fata frumoasa si eleganta si un om din mijlocul padurilor care se considera mai mult maimuta. Jocurile cu Tarzan sunt marea majoritate de aventura, iar voi o sa vedeti ca astazi este ziua voastra norocoasa, in care o sa vedeti ca cele mai mari aventuri si jocuri de actiune pentru baieti sunt gata sa fie jucate atat pe telefon cat si pe tableta online gratuit. Jocuri in 2 sau chiar si jocuri de imbracat cu Tarzan si Jane sunt gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru.

Tarzan este prezent aici pe ajocuri.ro in fiecare zi a saptamanii si o sa vedeti cat de multe provocari interesante a pregatit acesta chiar si alaturi de alte personaje, deoarece odata ce s-a indragostit de Jane, Tarzan a devenit din ce in ce mai uman. Tarzan vs Mario, Legenda lui Tarzan Litere Ascunse, Tarzan pe Liana, Motocicleta lui Tarzan, Tarzan Escape, Jane Dress Up sau chiar Tarzan si Nuca de Cocos care sunt mereu pregatite aici pe site-ul nostru unde va asteptam alaturi de o gramada de alte provocari cu multe alte personaje interesante.

                                      Cele mai populare jocuri Tarzan

   legenda-lui-tarzan-litere-ascunse   tarzan-probleme-in-jungla   motocicleta-lui-tarzan   tarzan-si-nuca-de-cocos



 

Cum ti s-a parut articolul?

Acest articol nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!
Ultimele articole
Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

In cazul in care vrei sa descarci cele mai jucate jocuri pentru copii, atat fete cat si baieti, te invitam…

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Povestile cele mai cunoscute isi continua aventurile precum Frozen 2, Minionii alaturi de Gru, How To…