Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Suntem aproape convinsi ca anul 2020 poate sa atinga apogeul jocurilor video online, iar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, toti copiii nu doar din Romania au ocazia sa vada care sunt cele mai noi provocari dar si cele mai noi personaje care sunt gata sa isi faca multi prieteni. Creaturi magice, printese Disney, extraterestri sau noi supereroi sunt gata sa apara in 2020 pe marile ecrane, astfel ca ajocuri.ro va fi pregatit sa aduca pentru voi o avanpremiera, in care sa vedet care sunt urmatoarele povesti de succes pregatite de catre Disney, Dreamworks, Netflix, Nickelodeon sau Boomerang, sau care sunt cele mai asteptate continuari ale povestilor voastre preferate.

Desenele animate sunt extrem de populare in intreaga lume, insa filmele animate si proiectiile 3D sunt cele mai apreciate de copii cu varste intre 5 si 10 ani, iar aici pe ajocuri.ro, o sa vedeti ca toate noile filme animate vor fi prezente printr-o categorie de jocuri online gratuite in care sa va incercati norocul alaturi de noile personaje. Vom pregati jocuri pe telefon online sau pe tableta online care pot fi jucate gratuit oriunde sunteti cu cea mai mica conexiune la internet. O sa intalniti in urmatoarele randuri o gramada de povesti noi sau continuari ale animatiilor voastre preferate, suntem curiosi care dintre ele va capteaza atentia!

                                    frozenlogo frozen

Pe departe, una dintre cele mai populare povesti din 2020, chiar daca filmul a aparut deja de Craciun in anul 2019, este considerat un film 2020 lansat de catre Disney. Povestea surorilor Frozen a devenit foarte populara in randul fetelor din intreaga lume, iar voi dragi copii o sa vedeti ca o noua provocare Disney este pe cale sa apara pe marile ecrane si pe care voi dragi copii le puteti juca. Anna, Elsa, Kristoff, Sven si Olaf vor fi noile personaje 2020 care va asteapta pe ajocuri.ro in unele dintre cele mai populare aventuri in Regatul de Gheata 2. Trebuie sa vedeti care sunt noile melodii din lumea Disney care vor fi populare si iubite de fetele de pe site-ul nostru. Elsa si Anna sunt bune prietene cu toate printesele Disney existene, astfel ca in multe din jocurile de pe telefon pe care le puteti intalni pe site-ul nostru, ele vor fi alaturi de Moana, Jasmine, Merida, Ariel, Rapunzel din Tangled sau Cenusareasa, Aurora si chiar si Mulan. Toate aceste personaje dragute sunt gata sa apara pe site-ul nostru si o sa vedeti ca incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute provocari online de fete.

Intreaga poveste Frozen 2 se va disputa din nou in taramul inghetata, insa in acest film 2020 cele doua surori Disney vor fi in aceeasi echipa si vor incerca sa lucreze impreuna cu Kristoff si Olaf, care vor avea parte de o gramada de aventuri Disney cu noi personaje inghetate pe care suntem siguri ca o sa le vedeti in filmul Frozen 2. Aceste personaje Disney sunt gata sa apara pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de toti prietenii lor insa si cu inamicii care vor incerca sa le opreasca din noua lor misiune.

O sa vedeti ca jocurile Frozen 2 sunt deja pregatite sa apara in anul 2020 aici pe ajocuri.ro, unde o sa va intalniti mereu alaturi de Elsa si Anna. Cele doua printese Disney sunt pregatite cu jocuri pentru fete, jocuri cu haine fashion, jocuri de imbracat, de machiat si de coafat in care sa le ajutati mereu sa ramana in pas cu moda si sa vedeti cum veti gasi o gramada de vestimentatii moderne dar si elegante pe care sa le poarte in fiecare episod Frozen 2 de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca Elsa si Anna vor avea si porecle, iar ele pot fi gasite si daca o sa cautati dupa Regina de Gheata, Regina Ghetii, Ice Queen pentru Elsa, sau Annie si Printesa de Gheata, Printesa Ghetii pentru Anna. Chiar daca foarte multe jocuri sunt pentru fete precum Surori Modul de Plaja vs de Facultate, Annie Coafuri de Nunta, Reuniunea Frozen 2, Surori Escapada de Iarna, Annie stand de Limonada sau Regina de Gheata Nunta Distrusa. Inafara de aceste jocuri speciale pentru fete, o sa aveti parte si de aventuri interesante in Frozen 2.
Frozen-2

                                                                            Cele mai cautate jocuri Frozen !

   elsa-croaziera    elsa-bolnava   bebelusi-frozen   elsa-tailor


              how-to-train-your-dragon-text-logo
                                         HiccupHiddenWorldBottom
Tuturor copiilor le plac lucrurile magice, astfel ca in momentul in care a fost inventata povestea How To Train your Dragon, toti copii din lume au dorit sa aiba ca si animal de companie, un dragon dragut la fel ca si Toothless. Povestea magica a venit deja cu primul film How To Train Your Dragon, insa in 2020 o s vedeti noul film Hidden World sau Lumea Ascunsa, in care o sa ajungeti sa vedeti cum va puteti face o gramada de prieteni noi.

Hiccup este numele personajului principal din How To Train Your Dragon, care tradus inseamna Sughit, iar voi o sa vedeti ca astazi o sa vedeti ca Hiccup alaturi de Toothless, unul dintre dragonii din poveste vor deveni cei mai buni prieteni si o sa reusiti sa vedeti cum intregul fir narativ al povestii ia o intorsatura spectaculoasa. Hiccup este un viking in devenire, iar in lumea in care acesta traieste, Vikingii adulti vanazea dragoni de toate tipurile pentru a-i folosi ca si drept arme, insa pentru asta, in momentul in care devin adolescenti, vor trece de la scoala de dragoni inspre a vana un dragon intr-o arena si vor incerca sa isi dreseze noii dragoni folosind forta, deoarece acesta este modul vikingilor de a aborda povestea.

Hiccup devine adolescent la scurt timp de la inceputul povestii din How to Train Your Dragon, astfel ca alaturi de colegii sai care sunt fete si baieti vikingi de aceeasi varsta, vor incerca fiecare sa ademeneasca si sa vaneze un dragon pe care sa il dreseze si sa devina o echipa, astfel incat sa devina cei mai puternici si cei mai cunoscuti vikingi din orice legenda. Hiccup este insa un altfel de viking, caruia nu-i place foarte mult forta si violenta, deoarece nu este nici el foarte mare si musculos ca un viking obisnuit. Hiccup il gaseste pe toothless, care este cel mai linistit dintre dragoni si care inca nu are nici un dinte crescut, si ajunge sa il ascunda si sa il dreseze dupa cunostintele sale proprii. Toothless este numit astfel, deoarece in limba engleza inseamna fara dinti, sau Stirb, iar dragonul nu are inca nici un dinte crescut in intregime. Hiccup incepe sa aiba mare grija de Toothless si ei cresc amandoi si formeaza o echipa pe cinste, iar in noul film How To Train Your Dragon Hidden World 2020, o sa vedeti ca cei doi sunt trecuti de pragul adolescentei si sunt mai aventurosi ca niciodata.

how to train your dragon the hiddin worldLipsa fricii din echipa Hiccup si Toothless aduce in fata voastra o gramada de jocuri de aventura, jocuri de baieti, jocuri de ingrijit dar si jocuri de indemanare, in care echipa How To Train Your Dragon vor dori sa vada cum copii din intreaga lume, ar putea intra in aceasta lume Disney si Pixar, devenind unul dintre personajele vikind de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca Hiccup si Toothless au inceput pregatirile pentru jocuri 2020 si o sa gasiti provocari precum Cautati-l pe Toothless, Cum Sa iti Dresezi Dragonul Accident in Mlastina, Calaretii Dragonilor Lupte sau Hiccup Lectie de Zbor. Toate acestea sunt jocuri 3D sau jocuri de aventura cu How To Train Your Dragon 2020, alaturi de personajele voastre preferate, iar Hiccup sau Toothless nu vor lopsi din niciunul dintre ele.
                                                         
                                          Cele mai cautate jocuri Cum Sa Iti Dresezi Dragonul

   hiccup-aventura   toothless   cauta-pe-toothless   cauta-pe-toothless


                                                    disney onward
Odata ce am terminat cu orice continuare de filme sau desene animate in anul 2020, este timpul sa va aratam si noutatile din intreaga lume, iar asta inseamna ca lumea Disney aduce in continuare multe aventuri si personaje dintre care multe din ele sunt magice. Magia are un rol important si in noul film animat de la Disney care se numeste simplu, Onward. O sa va placa la nebunie filmul Onward 2020 dar si jocurile cu Onward, in care dragi prieteni o sa vedeti ca intreaga actiune se petrecere intr-o lumea magica a elfilor Disney, iar intreaga lume se schimba odata cu venirea epocii moderne chiar si in aceasta lume. Toate creaturile se bazau pe magie in trecut, iar in lumea de azi, magia a disparut aproape complet.

Intreaga poveste Onward circula in jurul unei familii de elfi. Doi frati impreuna cu mama lor sarbatoresc ziua de nastere a fratelui mai mic din aceasta poveste, frate care se adevereste a fi unul dintre personajele principale in filmul Onward, in care alaturi de fratele sau mai mare, pornesc intr-o adevarata aventura magica. Tatal celor doi frati a fost un magician ascuns care a disparut misterios, iar acesta le-a lasat inainte sa dispara celor doi frati pe cand cresc mari o bagheta magica foarte puternica, alaturi de care cei doi frati Onward isi dau seama ca pot folosi o vraja magica si sa-si readuca tatal pierdut inapoi pentru 24 de ore, insa magia este prea puternica pentru copilul elf de 16 ani, iar magia se opreste la mijloc. Cei doi frati pornesc intr-o adevarat aventura magica pentru a face tot posibilul ca in cele 24 de ore de magie, sa il readuca complet pe tatal lor inapoi in lumea elfilor.

Pentru ca magia s-a oprit la jumatate, o sa vedeti cat este de amuzant pentru ca tatal elf a ramas doar cu picioarele in aceasta lume, iar copii sai vor porni intr-o provocare plina de magie si de creaturi supranaturale, care ii vor ajuta sau ii vor impiedica sa duca vraja la bun sfarsit si sa petreaca timp de neuitat alaturi de tatal lor de mult pierdut. Secretul acestei povesti Onward se afla in finalul aventurii celor doi frati elfi, iar noi va asteptam sa cautati toate jocurile online cu Onward 2020 care urmeaza sa apara pe ajocuri.ro si sa aflati care este deznodamantul acestei povesti dragute cu elfi din lumea Disney.

           onward-barley-dad-ian-night

                                                                                                             extinct

Pentru ca am intrat pe o poteca plina de magie, dorim sa continuam in acelasi mod, iar la inceputul anului 2020, o sa vedeti ca in cinematografe din intreaga lume, copiii pot sa vada povestea Extinct, care tradus in limba romana inseamna Pe Cale de Disparitie. Aceasta poveste animata vine pe site-ul nostru si arata curajul micilor animale sau creaturi magice, care pornesc intr-o mare aventura pentru a incerca sa isi salveze rasa de la disparitie. In filmul Extinct, personajele principale sunt mici animalute care sunt in forma unei gogosi cu mijlocul gol, astfel ca ele arata foarte amuzant si chiar caraghios, insa povestea lor este una trista. Aceste animale sunt numite Flummels, care asa cum ziceam, arata ca o adevarat gogoasa, insa sunt dragute deoarece au diferite culori, sunt pufosi si plini de puf.

Aceste animale Flummels au ajuns pe cale de disparitie, iar voi o sa vedeti ca incepand de astazi, vor fi pregatiti sa va jucati impreuna pe ajocuri.ro, pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa ii ajutati sa isi salveze rasa de la disparitie. Fiecare punct pe care o sa il acumulati in jocuri Extinct aici pe site-ul nostru o sa vedeti ca va pune umarul la aventura celor doua personaje principale care vor lupta din rasputeri sa isi salveze familiile Flummels. Trebuie sa rezolvati puzzle-uri, ecuatii matematice, curse cu masini, curse cu camioane, curse cu motociclete sau chiar si cu tractoare. Trebuie sa imbracati fetele Fummels sau sa le pregatiti pentru cele mai interesante petreceri, astfel vor uita cat de multe personaje au ramas in aceasta poveste.
           extinct-flummels
Asteptati filmul Extinct 2020 in prima parte al acestui an, insa o sa vedeti ca vom posta o gramada de lucruri noi in care o sa mergeti inapoi in timp alaturi de personajele Extinct si sa luptati impotriva cunoscutilor inamicii ale personajelor Flummels.

                                                                           trolls-movie-with-logo

Cel putin doua povesti care sunt continuari au aparut deja in anul 2020, insa unul dintre cele mai asteptate filme este Trolls World Tour sau Trolii Tur Mondial, care este continuarea filmului musical Trolls care in frunte cu printesa Poppy, a devenit unul dintre cele mai populare filme animate in care personajele principale sunt papusi.

Papusiel Trolls sunt inca la mare cautare chiar si dupa ani de zile in care filmul Trolls nu se mai difuzeaza si in care a aparut. Trebuie sa vedeti cum aceste personaje Trolls se schimba in ftrolls onlineilmul Trolls World Tour, deoarece Poppy alaturi de intregul sat magic ajunge sa formeze una dintre cele mai cunoscute trupe muzicale din lume pentru toti copii care le iubesc muzica plina de energie si de culoare. Dansurile Trolls sunt la fel de apreciate precum muzica, astfel ca o sa vedeti noi coregrafii in urmatorul film de la Dreamworks in care personaje Trolls sunt gata sa va uimeasca inca o data. Toti copii sunt nerabdatori sa afle ultima aventura Trolls, iar voi o sa vedeti ca printesa Poppy este la fel de nerabdatoare ca si voi si o sa vedeti cum este pregatita sa cante pe cele mai mari scene alaturi de Trolii sai prieteni.

Printesa Poppy a creat o echipa unita alaturi de care a ales sa mearga intr-un turneu mondial in lumea magica, insa dragi copii o sa vedeti ca lucrurile nu sunt asa cum printesa Trolilor s-a asteptat, astfel ca vor intampina o gramada de peripetii. Echipa Trolls de cantece si de dansuri este plina de pozitivitate si de entuziasm, insa in turneul mondial din Trolls World Tour 2020 o sa vedeti ca vor avea o competitie neasteptata, deoarece sunt o multime de alte trupe Trolls care adopta diferite genuri mizicale decat Poppy si prietenii sai colorati. Rock, Pop, Rap sau R&B sunt astfel de genuri muzicale pregatite in Trolls World Tour, iar voi o sa vedeti ca printesa Poppy este speriata de aceasta schimbare din lumea sa si nu este pregatita sa fie acaparata de violenta sau de galagia acestor noi genuri muzicale.

Intreaga aventura din filmul Trolls World Tour se bazeaza pe muzica diferita, dansuri noi dar si culori de Trolls nemaintalnite in primul film Trolls sau in vreunul dintre jocurile cu Trolii pe care noi le avem pregatite: Trolls Colecteaza Dulciuri, Trolls Muzica nu se Opreste, Jocul Trolls, Trolls Test de Dragoste sau Poppy de Coafat.

Toate aceste mici provocari sunt din filmul Trolls ! Noi in anul 2020 va asteptam pe ajocuri.ro alaturi de noile aventuri din Trolls World Tour sau Trolli Tur Mondial, care urmeaza sa fie difuzate si care va asteapta cu sufletul la gura.

                                                              Cele mai populare jocuri cu Trolii

   trolls   poppy-de-coafat   trolls-colecteaza-dulciuri   trolii-carte-de-colorat



                                                                scooby-doo-logo

Suntem siguri ca orice copil are macar o poveste preferate atat noi cat si vechi, iar cei mai mari fani a desenelor animate Cartoon Network sau Boomerang suntem siguri ca vor sari in sus de bucurie in 2020, deoarece o noua pelicula cu Scooby Doo apare in cinematografe si implicit noi jocuri online aici pe ajocuri.ro! Noul film Scooby Doo se numeste simplu Scoob, iar el va fi personajul principal, deoarece este un film nu un desen animat in care sa isi aiba echipa de vanat mistere alaturi precum Shaggy, Wilma, Daphne, Fred sau Scrappy Doo in cele mai multe dintre episoadele Scooby Doo pe care le-ati putut urmari pe Cartoon Network.

Filmul Scoob 2020 o sa arate nemaipomenit, iar voi o sa vedeti cum animalul vostru preferat din desenele animate va arata mai real ca niciodata. Scoob este pregatit sa apara si in casele voastre, iar primul lucru pe care il puteti face va asiguram ca va fi sa incercati jocurile Scoob online gratuite de pe site-ul nostru. O sa vedeti cum categoria de jocuri cu Scoob va fi pregatita alaturi de noi aventuri, jocuri cu animale dar si jocuri pentru copii interactive in care alaturi de Scooby Doo sa reusiti sa intrati in pielea noului personaj din acest film.

Trebuie insa sa fiti foarte bine pregatiti pentru noile jocuri cu Scoob de pe site-ul nostru, astfel ca va invitam sa incercati o gramada de jocuri de aventura, jocuri de fete, jocuri puzzle sau jocuri de indemanare pe site-ul nostru ajocuri.ro, in care Scooby Doo si Shaggy sunt personajele principale.
Scooby Doo Cauta Cuvinte, Capcana Scooby, Scooby Doo Turnul Sandwhich, Perechi Scooby Doo, Scooby Doo Ghici Cine Puzzle. Acestea sunt doar cateva dintre jocurile populare cu Scooby Doo de pe ajocuri.ro, iar voi o sa vedeti ca personajele voastre preferate de pe Cartoon Network sau Boomerang sunt gata sa va primeasca alaturi de ei in noi aventuri in care sunt gata sa demaste multe alte creaturi magice, zombie sau fantome.

                                                  Cele mai cautate jocuri cu Scooby Doo

   capcana-scooby   scooby-doo-birthday-boo-bash   perechi-scooby-doo   scooby-doo-ploaie-cu-mancare



                                                                   despicable me 3

Suntem mereu cu ochii pe filmele si desenele animate noi care apar in intreaga lume, iar noi stim ce vor copii de pe site-ul nostru ajocuri.ro, astfel ca va anuntam cu mare bucurie si entuziasm ca un nou film DESPICABLE ME sau MINIONII este gata sa apara in anul 2020, iar voi o sa jucati noile jocuri gratuit online pe tele fon si pe tableta chiar aici pe site-ul nostru, unul dintre primele fiind chiar cu Minionii vostri preferati.
veioz-decorativ-3d-bob-minions
Cel mai nou film Despicable Me se numeste Minions the Rise of Gru, in care celebrul raufacator devenit erou alaturi de fetitele sale Edith, Margo sau Agnes, care este si preferata fanilor. Nu doar fetele sunt principalele personaje din filmul cu Minioni sau Gru, pentru ca celebrul raufacator care s-a convertit are o armata de Minioni care il ajuta in fiecare misiune chiar daca de multe ori, acesta nu are incredere in ei deoarece se baga in o gramada de probleme si fac foarte multe traznai. Bob este unul dintre cei mai cunoscuti Minioni din pricina faptului ca este capul rautatilor si isi cheama fratii Minioni in fiecare traznaie sau mica aventura pe care o incepe, chiar daca se sfarsesc amuzant sau ca unul dintre ei sa fie ranit.

Gru si Minionii au luptat impotriva foarte multor raufacatori de-a lungul filmelor Despicable Me, iar voi o sa vedeti ca odata cu noul film Minions the Rise of Gru, o sa aveti o gramada de noi aventuri pe care le puteti intalni in viitoarele jocuri cu Sunt un Mic Ticalos sau Descpicable Me de pe ajocuri.ro, unde dja sunt o gramada de provocari interesante de baieti si de fete pe care voi le puteti juca oriunde atat pe telefon cat si pe tableta online. Gru, Minionii, Agnes, Edith si Margo sunt pregatiti sa va distrati impreuna.

Tastati pe site-ul nostru oricare dintre aceste cuvinte cheie si o sa vedeti cat de multe jocuri distractive avem pregatite: minioni, despicable me, minions, gru sau agnes. Unele din jocuri sunt gata sa fie jucate si sunt la doar un click distanta, iar noi suntem siguri ca daca o sa va placa Mini O stars, Mini Selfie Amuzant, Minioni Sorteaza Costume, Mini Ranit, Mini Vacanta de Vara sau Mini Doctor de Limba o sa gasiti multe jocuri din Minions The Rise of Gru 2020 care sa va placa si in care sa va intalniti alaturi de Bob sau restul personajelor voastre preferate.    

                                                    Cele mai populare jocuri cu Despicable Me


mini-doctor-de-urechi   fata-minion-si-bebelusul   minioni-coafuri-reale.html   minionul-spala-masina






 

Cum ti s-a parut articolul?

andrei 13.01.2020 18:57

imi placere

lorena 21.04.2015 00:00

ce tare episod1 Imi place acest episod.E MINUNAT

Ultimele articole
Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

Descarca Cele Mai Populare 10 Jocuri PC

In cazul in care vrei sa descarci cele mai jucate jocuri pentru copii, atat fete cat si baieti, te invitam…

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Cele Mai Asteptate Jocuri in 2020

Povestile cele mai cunoscute isi continua aventurile precum Frozen 2, Minionii alaturi de Gru, How To…