Prietenii Catelusi in Misiune

📅09.02.2021, jucat de: 1098 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Prietenii Catelusi in Misiune?

Nu se compara nimic cu a te distra pe cinste jucandu-te Jocuri cu Prietenii Catelusi de la Disney Junior, mai ales cand vine vorba de jocuri extraordinare si foarte interesante precum cel de astazi, un joc intitulat Prietenii Catelusi in Misiune, unde impreuna cu Bingo si cu Rolly vei explora lumea din afara curtii lor, si vei avea parte de aventuri incredibile!

Jocul este format din sase mini-jocuri, fiecare cu premiza si regulile sale, si noi ti le vom explica pe toate chiar acum si aici, ca sa poti da tot ce ai mai bun la joc. Intr-unul din jocuri te duci pe Luna, folosind mouse-ul ca sa tragi linii care vor juca rolul de catapulte pe care sa cada catelusii. Fa asta ca ei sa sara si sa colecteze mancare de caine pentru puncte.

Intr-un alt joc vei avea un numar limitat de click-uri pe care le poti face pentru a sapa in pamant si a gasi un colier care iti va da puncte la schimb. Vei avea si un joculet in care poti sa faci surfing, folosind mouse-ul ca sa ghidezi cainii de pe placa, mergand pe valuri si evitand pietre, dar si strangand mancare pentru catei.

De la soare si caldura vei merge in Antartica, unde trebuie sa folosesti o trambulina ca sa trimiti bulgari de zapada in sus, loving ghetarii si eliberand animalele din ei. Vei avea si un joculet in care te dai cu rolele si faci trucuri si eviti obstacole, sau un al saselea joc in care vei decora curtea interioara din casa catelusilor.

Toata lumea poate gasi un joc distractiv aici pentru gusturile sale, asa ca da-i start la joc chiar acum, si nu vei regreta nicio secunda!

Prietenii Catelusi in Misiune

Cum se joaca Prietenii Catelusi in Misiune?

Folositi mouse-ul pentru aventura catelusilor.