Patrula Catelusilor Blocuri de Cuvinte

📅30.01.2021, jucat de: 1623 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Patrula Catelusilor Blocuri de Cuvinte?

Inca avem multe Jocuri cu Patrula Catelusilor noi sa va oferim gratuit pe site-ul nostru, care mai de care mai interesante, aceste joculete de la Nick Jr fiind si distractive si educative in acelasi timp, mai ales cu un exemplu precum Patrula Catelusilor Blocuri de Cuvinte, care e menit sa fie nu doar un joc puzzle palpitant, dar si un joc care invata copiii cum sa foloseasca literele alfabetului si sa faca cuvinte din ele.

Poate nu ai mai jucat astfel de jocuri cu blocuri de cuvinte, asa ca hai sa iti explicam ce aveti de facut aici si acum, ca sa puteti da tot ce aveti mai bun! Intr-un panou asemanator celor din jocurile Tetris vei avea mai multe blocuri si patratele cu litere pe ele, care formeaza diferite cuvinte.

Indata ce ai gasit unul din cuvinte, foloseste mouse-ul ca sa tragi linie peste literele sale, si daca cuvantul e corect, blocurile acelea de litere vor fi eliminate. Indiciile de care ai nevoie le gasesti in partea stanga a ecranului, unde vei vedea spatiile libere in care trebuie sa intre cuvintele, lucru care te ajuta sa vezi cat de lungi sau scurte sunt acele cuvinte.

Mult succes, distractie placuta, si un timp minunat iti dorim, ca de obicei pe site-ul nostru!

Patrula Catelusilor Blocuri de Cuvinte

Cum se joaca Patrula Catelusilor Blocuri de Cuvinte?

Folositi mouse-ul.