Mica Sirena Creeaza Felicitare de Valentines Day

📅12.04.2020, jucat de: 691 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mica Sirena Creeaza Felicitare de Valentines Day?

Chiar dacă a trecut Ziua Îndrăgostiților, dragostea este încă în aer aici, pe site-ul nostru web, iar astăzi dragi copii, vă aducem pentru voi un nou joc online pentru Sirena Mică pentru fete, în care trebuie să vă asigurați că în cel mai scurt timp, va putea să o ajute pe prințesa Ariel să arate cât mai drăguț și să aibă cele mai bune cărți de Ziua Îndrăgostiților.

În interiorul jocului, unul pe care apăsați butonul de redare, veți vedea că acest nou joc de dragoste va trebui să modele pe care le puteți juca cu toți prietenii. În primul rând, veți avea modul Make a Box și modul Make a Card, fiecare va fi redat folosind mouse-ul.

Acesta va fi un joc de decor pentru fete, așa că trebuie să fii foarte creativ. În jocul Make a Box, dragi copii puteți vedea că folosind mouse-ul, va trebui să vă asigurați că, folosind mouse-ul, veți reuși să luați un tip de cutie de ciocolată de Valentines Day și să încercați să-l pictați, să-l înfășurați și de ce nici măcar nu așezați un cadou special și iubitor în interiorul cutiei.

Nu uitați că acesta este un nou joc Disney online cu prințesa Ariel, așa că puteți găsi imagini și decorațiuni speciale cu chipul lui Ariel sau Flounder pe ele. Al doilea mod al jocului va fi modul „Make a card” și vei vedea că din nou, folosind mouse-ul, va trebui să te asiguri că poți folosi mouse-ul și să încerci diferite litere și diferite modele speciale pentru Ziua Îndrăgostiților.

Suntem siguri că tu și prințesa Mica Sirenă vă veți distra de minune și că va continua să aducă pentru voi multe alte jocuri de dragoste și jocuri Disney pentru fete pe care le puteți juca gratuit chiar aici, pe site-ul nostru. A se distra!

Mica Sirena Creeaza Felicitare de Valentines Day

Cum se joaca Mica Sirena Creeaza Felicitare de Valentines Day?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.